Super leuk blad voor stoere jongens en meiden die van gamen en pokemon houden.
M. Valder
Ik ben erg blij met Stoer. Het afsluiten van het abonnement ging snel en het cadeau viel heel goed in de smaak bij onze zoon.
Hospers
Goede ervaring. Zoon is altijd erg blij als Stoer weer op de mat ligt. Het is daadwerkelijk waarde voor je geld.
Marissa Voortman
Mijn zoon van 7 vindt het altijd een feestje wanneer het blad op de deurmat valt. Vaak zitten er Pokemonkaarten bij, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Afgelopen keren waren het winterdoeboek en...Mijn zoon van 7 vindt het altijd een feestje wanneer het blad op de deurmat valt. Vaak zitten er Pokemonkaarten bij, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Afgelopen keren waren het winterdoeboek en de posters een grote hit! Absoluut blij met dit abonnement!
Skye verweij
Altijd optijd geleverd
Julie Seeuws
Mijn zoon van 7 kijkt maandelijks uit naar Stoer. Het staat vol leuke dingen, Kirby, Pokémon, Super Mario, Minecraft. Ook de weetjes over dieren vindt hij erg leuk. En dan zat er bovenop nog een...Mijn zoon van 7 kijkt maandelijks uit naar Stoer. Het staat vol leuke dingen, Kirby, Pokémon, Super Mario, Minecraft. Ook de weetjes over dieren vindt hij erg leuk. En dan zat er bovenop nog een pakje Pokémonkaarten bij de zending van deze maand. Zijn geluk kon niet op!
Mariet Bessems Diependalsweg 4A Epen
Prima service.
Anna Pedro
Stoer is een heel leuk en modern tijdschrift voor kinderen. Het laat ze kennismaken met tijdschriften zoals we dat vroeger allemaal kende, ook maar dan wel gevuld met dingen die de kinderen van nu...Stoer is een heel leuk en modern tijdschrift voor kinderen. Het laat ze kennismaken met tijdschriften zoals we dat vroeger allemaal kende, ook maar dan wel gevuld met dingen die de kinderen van nu bezighoudt. De inhoud van het blad vinden ze van begin tot einde boeiend en ze lezen vrijwel alles wat er in staat. Goed voor het leesniveau dus!
Isabel Snijders
Mijn zoon kijkt elke keer weer heel erg uit naar zijn magazine van Stoer en de pokemon kaarten 😉 ik ben vooral erg blij dat hij door deze magazine meer tijd besteed aan lezen. Hierdoor gaat het...Mijn zoon kijkt elke keer weer heel erg uit naar zijn magazine van Stoer en de pokemon kaarten 😉 ik ben vooral erg blij dat hij door deze magazine meer tijd besteed aan lezen. Hierdoor gaat het lezen op school ook een stuk beter
Lars Hartl
Zeer correct, zeer leuk concept. Zoontje krijgt graag post, kijkt er elke maand naar uit