Bijl

Leuk en stoer blad, dat mijn zoon met veel plezier leest.

Reactie Stoer:

Wat leuk om te lezen! Wij wensen hem nog veel meer leesplezier!

Lien

Heel leuk magazine met het allernieuwste van games, maar ook toffe spelletjes, winacties,.... Is zelf voor mij als gamende ouder leuk om in te bladeren. Ook tof is de categorie: 'leer tekenen' en de... Heel leuk magazine met het allernieuwste van games, maar ook toffe spelletjes, winacties,.... Is zelf voor mij als gamende ouder leuk om in te bladeren. Ook tof is de categorie: 'leer tekenen' en de pagina's die boeken aanraden. Mijn zoon is dankzij Stoer veel meer beginnen lezen.

Reactie Stoer:

Wat super goed dat jouw zoon nu meer leest!

Roos

Bedankt!

Goed. Alrijd leuke tijdschriften

Bedankt!

Tina De Haan

Heel goed werken snel,

Goed om te lezen!

Floortje van Ham

Heel tof tijdschrift voor mijn zoon. Komt optijd en super lief dat er vaak een extraatje bij zit!

Reactie Stoer:

Wij wensen jouw zoon veel leesplezier!

Jayden Geerts

Iedere maand weer super blij als de Stoer weer in de bus ligt en deze maand was het dubbel feest met het ‘ doe’ boek ( Tip: Was leuk geweest als deze voor de herfstvakantie binnen was geweest)

Reactie Stoer:

Bedankt voor je review en je slimme tip! Wie weet volgend jaar!

Derks

Mijn zoontje van 7 word altijd heel enthousiast als hij het tijdschrift ziet, veel bekenden in het blad wat hem echt aan spreekt aan spoord er mee bezig te gaan.

Leuk om te lezen!

Amber Verblauw

In een woord Doen! Super leuk blad met leuke strips, spelletjes en andere weetjes.

Bedankt voor je review!

Hele mooie stoer boeken