Stoer

Heel leuk!

Reactie Stoer:

Bedankt!

Rina

Stoer vind ik echt aansluiten bij de interesses van mijn zoon. Geen spijt van gehad! Elke keer is het weer leuk voor hem om te lezen en er zit genoeg variatie in het magazine ende... Stoer vind ik echt aansluiten bij de interesses van mijn zoon. Geen spijt van gehad! Elke keer is het weer leuk voor hem om te lezen en er zit genoeg variatie in het magazine ende winter/zomerboeken. Als er toevallig een cadeautje bij het magazine zit is het helemaal te gek voor hem. Elke keer weer een blij koppie! :D

Dogan Nermil

Top zeer interessant voor de kids

Stoer

Netjes op tijd, duidelijk. Mooi product

Nathalie Staats-Kas

Superleuk magazine waar mijn dochter altijd naar uitkijkt en direct een lach op haar gezicht zet als ie op de mat valt!

Lucas Haenen

Super goed mijn zoontje is heel blij met zijn abonnement!! Hij is dol op alles wat erin verschijnt

Nieuwenhuis

Super leuk!

Conny valentijn

Leuk abonnement veel weetjes over nieuwe spelletjes

Sophie van Rooij

Voor onze zoon hebben wij het tijdschrift Stoer. Hij is er heel content mee. Welkomstpakket was hij ook super blij mee! Heel leuk blad met allerlei topics die hot zijn voor de jeugd op dit moment.... Voor onze zoon hebben wij het tijdschrift Stoer. Hij is er heel content mee. Welkomstpakket was hij ook super blij mee! Heel leuk blad met allerlei topics die hot zijn voor de jeugd op dit moment. Er is veel in te doen en tegelijk ook leerzaam.

Janey bokma

Super leuk magazine