Stoer

Ramona

Super leuk boek, me zoon is er blij mee. En af en toe wat leuks erbij vind die helemaal geweldigggg...

Hatice A.

Super leuke tijdschrift! Echt alles wat een 8 jarige interesseert is te vinden in dit magazine. 😊 Van stripverhalen tot puzzels, posters en altijd wel leuke pokèmon kaarten. Ook goed voor het... Super leuke tijdschrift! Echt alles wat een 8 jarige interesseert is te vinden in dit magazine. 😊 Van stripverhalen tot puzzels, posters en altijd wel leuke pokèmon kaarten. Ook goed voor het begrijpend leren lezen met name de stripverhalen. Zelfs mijn dochtertjes vinden het gaaf. 😅 Wij zijn iig heel blij met de 2 jarige abonnement en verwachten nog veel lees en speelplezier.

A melissen

Leuk voor de kids

Krystyna

Leuk cadous en magazine mij jonges is eer blij

Nisa

Onwijs leuk magazine voor mijn zoontje (bijna 7). Veel kan hij zelf al lezen, sommige dingen lezen we samen. Sluit perfect aan op de interesses. Eerste levering en welkomstcadeau was vlot. Er wordt... Onwijs leuk magazine voor mijn zoontje (bijna 7). Veel kan hij zelf al lezen, sommige dingen lezen we samen. Sluit perfect aan op de interesses. Eerste levering en welkomstcadeau was vlot. Er wordt elke maand naar uitgekeken :)

dinand woelders

Ik vindt het leuk

Jeannette bos joshua woortman

Heel goed mijn zoon is gek op het tijdschrift .. toen hij lid geworden was had hij heel snel zijn dekbedovertrek en elke maand als het tijdschrift door de brievenbus komt word hij compleet verslonden

Jacqueline Appel-Toet

Heel goed

Giorgio zambak

Heel leuk

Toth I.

Zeer toffe boekjes! Onze zoon ziet er elke maand naar uit!