Mooi geschenk. Iedere maand een keuk blad voor jongens met verhalen spelletjes en opdrachten
Verbeek
Dochter kijkt met veel enthousiasme uit naar de volgende stoer, duikt hier gelijk in en kan hier nog weken in bladeren. Groot succes! Ook papa en mama lezen stiekem mee.
Abbonees
Helemaal prima
Eva
Mijn kinderen zijn superenthousiast over Stoer. Het blad wordt elke maand met gejuich ontvangen en met aandacht gelezen. De combinatie tussen veel game info en andere leuke weetjes maken het...Mijn kinderen zijn superenthousiast over Stoer. Het blad wordt elke maand met gejuich ontvangen en met aandacht gelezen. De combinatie tussen veel game info en andere leuke weetjes maken het aantrekkelijk voor kinderen. En de extraatjes die er soms bij zitten maken het helemaal een feest.
Isabelle
Geweldig
Paul Buch
Mijn zoontje is helemaal blij met de stoer
Joey misic
Leuke magazine! Me zoontje is er dol op!
Deborah
Mijn zoon vindt het magazine erg leuk! Al had hij wel stiekem de hoop dat er iedere keer een cadeautje bij zou zitten.
Charlie van Heddeghem
Leuk magazine voor jongens met voor ieder wat wils