M. Vroom

Grote sortering stoffen

zeer klantgericht en klantvriendelijk

eigenlijk niet

Berryl

Fijne website en snelle levering

Duidelijk, overzichtelijk en mooie stoffen

Niet nodig

Studio Huisje39

Super goed, kreeg snel antwoord en bestelling snel bezorgd. Binnenkort bestel ik de,stoffen naar aanleiding van de staaltjes. Mooie kwaliteit en niet duur.

Je kunt staaltjes bestellen

Meer soorten mooie stoffen, b.v baby enkinderstoffen mis ik.

Nelly Patist

Fijn

Telefonisch wordt er op een prettige manier hulp geboden, snelle levertijd en ruime keuze

Op de site kan je afmeting invullen van de stof die je wil kopen, maar er staat naar mijn mening nog onduidelijk genoeg dat je ook meerdere lappen van dezelfde stof kan kopen (dus dat je de optie... Op de site kan je afmeting invullen van de stof die je wil kopen, maar er staat naar mijn mening nog onduidelijk genoeg dat je ook meerdere lappen van dezelfde stof kan kopen (dus dat je de optie hebt om meerdere afmetingen in te vullen)

Gerda

Snelle verzending

Snelle verzending, prima stof, niet duur

Bos

Mooie site, erg snel reactie en helder contact via het contactformulier, goede proefstalen (ik twijfelde over de kleur/print, fijn om het eerst even te kunnen zien voor ik bestel). Op rol te... Mooie site, erg snel reactie en helder contact via het contactformulier, goede proefstalen (ik twijfelde over de kleur/print, fijn om het eerst even te kunnen zien voor ik bestel). Op rol te bestellen, goede prijs en snel/netjes verstuurd.

Snel en helder contact. Snel verstuurd.

Evelien

Goede klantenservice

Bestellen gaat makkelijk, duidelijke website en als het pakket blijft hangen bij dpd gaan ze er achter aan. Jammer dat dpd geen info gaf. Na een week is mij. Pakket binnen, goed verpakt, blij mee!

Meerdere verzendopties aanbieden, maar dat komt omdat dpd deze keer niet mee werkte.

A. Geervliet

Perfecte kwaliteits stoffen

Snelle goede levering mooie stoffen kloppen ook met de afgebeelde stoffen op de website prachtige kwaliteit

Geen ga zo door

Leclerc

Vlotte service en snelle levering

Vlotte service en snelle levering

Marije

Fijne website, goede prijzen, snel in huis en handig verpakt. Ik had een groot aantal meters tule besteld, en de lengte klopte precies. Dat heb ik elders wel eens anders meegemaakt, dus dit was heel... Fijne website, goede prijzen, snel in huis en handig verpakt. Ik had een groot aantal meters tule besteld, en de lengte klopte precies. Dat heb ik elders wel eens anders meegemaakt, dus dit was heel fijn zo.

Heel veel categorieƫn bij de zoekfunctie, dus snel waar je moet zijn.

Geen tips