Snelle en correcte levering
goede telefonische uitleg

Mijn ervaring is heel positief.
Stof was van hele goede kwaliteit.

Zeer snelle levering.
Goede kwaliteit van de stof.

De prijs/kwaliteit verhouding van de producten is ontzettend goed. Het teveel betaalde verzendkosten werd netjes teruggestort.

Vorige week 2 stoffen besteld. Enig punt was dat het net niet de juiste kleur groen was die ik nodig had maar dat blijft toch altijd een gokje als je dit via internet besteld.

Brigitta

Mooie kwaliteit stoffen voor een redelijke prijs, en snel ontvangen (volgende dag).

Goede kwaliteit voor een normale prijs, ga zeker vaker hier bestellen.

Snelle levering, door een fout tijdens het geven van de gegevens ben ik gebeld voor mijn bestelling verzonden werd waardoor de levering vlot en soepel kon verlopen. Dit spreekt van zorgvuldigheid!

Aandacht voor de klant
Website gemakkelijk te gebruiken
Zorgvuldigheid

Reparateur

Was goed, bestelling vlug in huis! Alleen wordt aangeraden op de site om de stof op rol te bestellen wat 3 euro extra kost. Vervolgens wordt het opgevouwen opgestuurd. Hierover gemaild maar geld is... Was goed, bestelling vlug in huis! Alleen wordt aangeraden op de site om de stof op rol te bestellen wat 3 euro extra kost. Vervolgens wordt het opgevouwen opgestuurd. Hierover gemaild maar geld is nu nog niet teruggestort.

Snelle levering, goede voorraad.

Reactie Stofnodig.nl:

Beste M. Pul, de terugbetaling is opn 23- 2 uitgevoerd op uw paypal rekening.

Rita boer

Een fijne en betrouwbare winkel. Snelle levering en uitstekende kwaliteit stoffen.

Snelle terug gave van geld als er een bepaalde stof niet meer is maar wel voor is betaald. Uitstekende service. Ik beveel deze winkel iedereen aan.

P. Hoek

(Bewerkt)

Bestelling is prima gedaan en snel geleverd. Er zitten echter fouten in de stof en dat is iets wat volgens mij wel aangegeven had moeten worden. Je kunt dan òf van de bestelling afzien òf meer stof... Bestelling is prima gedaan en snel geleverd. Er zitten echter fouten in de stof en dat is iets wat volgens mij wel aangegeven had moeten worden. Je kunt dan òf van de bestelling afzien òf meer stof bestellen zodat je in elk geval het gewenste kledingstuk ervan kunt maken.

snelle levering, nadat er contact met mij is opgenomen over de fouten in de stof, heb ik een nieuw stuk stof gekregen zodat ik toch het gewenste kledingstuk kan maken. Prima opgelost

Prima kwaliteit, snelle levering, echter dit wordt geheel teniet gedaan door de belabberde handelwijze (en service) van POSTNL

Snelle levering, prima kwaliteit

Reactie Stofnodig.nl:

Jammer van de negatieve ervaring met postnl. Kunt u het probleem omschrijven, dan zullen wij dit melden bij onze accountmanager bij postnl. Zodat ze de betreffende bezorger kunnen aanspreken. mvg... Jammer van de negatieve ervaring met postnl. Kunt u het probleem omschrijven, dan zullen wij dit melden bij onze accountmanager bij postnl. Zodat ze de betreffende bezorger kunnen aanspreken. mvg Mark