Snel en goed geleverd.

Loopt op rolletjes

De bestelling is goed verlopen, de foto's waren goed zodat de stoffen precies waren zoals ik verwachte.

Uitstekend

Snel en persoonlijk gereageerd. Stof netjes aangekomen.

Reactie Stofnodig.nl:

dank je voor deze positieve feedback! en fijne feestdagen.

Elly

Keurige levering

Kant besteld voor een jurk. Werd met enige vertraging geleverd, maar dat lag aan PostNL in de drukke kersttijd. Service van Stofnodig.nl was uitstekend en het kant ziet er goed uit. Zeker een... Kant besteld voor een jurk. Werd met enige vertraging geleverd, maar dat lag aan PostNL in de drukke kersttijd. Service van Stofnodig.nl was uitstekend en het kant ziet er goed uit. Zeker een aanrader als webshop.

Tevreden

Heb vooraf contact gehad en de levering verliep precies volgens afspraak.

Lisette

Fijne bedrijf!

Snelle levering van de door mij bestelde stof.
Fantastische kwaliteit terlenka. Ik twijfelde of de kleur overeen kwam met de foto op de site.
Dit was absoluut het geval.
Fijn dat...
Snelle levering van de door mij bestelde stof.
Dit was absoluut het geval.
Fijn dat je niet winkel in, winkel uit hoeft te lopen op zoek naar de juiste kleur en materiaal!

Alles super goed verlopen! Ik zou nog wel graag een btw. factuur willen ontvangen.

prima!

Reactie Stofnodig.nl:

Beste, bij de mail bestelling in behandeling zit een link, via welke u de factuur kunt downloaden.

Dominiek

Bestellen is makkelijk. Helaas was een van de stoffen niet aanwezig, het bedrag wordt terug gestort

Goede service

Een goede en snelle service.

Janny Multem

Goede service

Snelle levering en uitstekende service.