Goede ervaring. Duidelijke website. Bestellen eenvoudig en snelle levering

Er zijn stoffen verkrijgbaar die je niet overal kunt vinden. In mijn geval stof met een krokodillenhuid print

Juut

Eerste bestelling gedaan. Mooie stoffen voor lage prijzen en snelle levering. Grote collectie ook. Ben zeer tevreden.

Grote collectie van soorten en kleuren stoffen voor zeer aantrekkelijke prijzen.
Goede communicatie omtrent bestelling en levering.

Goeie ervaring, werd meteen op mij gereageerd, top!

Snelle reactie!

Reactie Stofnodig.nl:

Beste Janneke, bedankt voor de mooie review, en de nieuwe bestelling. mvg Mark stofnodig

Roos

Top!

Vriendelijk en snelle service en een goede prijs!

Goede en snelle levering

Snel geleverd, netjes verpakt

A Mussche

Prima, correct contact en levering

nou niet echt, maar ik plaats bij deze wel weer een nieuwe bestelling

Reactie Stofnodig.nl:

Dank u voor de review, uw nieuwe bestelling is onderweg

Hele goede afhandeling.... Nadat het erg lang duurde voor het geleverd werd door postnl heb ik een mail gestuurd dat het nog niet geleverd was. De volgende ochtend werd ik gebeld door Mark dat hij... Hele goede afhandeling.... Nadat het erg lang duurde voor het geleverd werd door postnl heb ik een mail gestuurd dat het nog niet geleverd was. De volgende ochtend werd ik gebeld door Mark dat hij er gelijk mee aan de slag was gegaan. Hij had uitgelegd dat er een storing was bij postnl waardoor mijn pakket nog in de sortering zat. Als het pakket in het weekend nog niet geleverd zou zijn zou hij nieuwe stof sturen. Maar dat was niet nodig. Heb ik inmiddels mijn stof ontvangen.

Hendrike

Snelle, correcte service. Mooie stof die helemaal voldeed aan mijn verwachtingen. Wel een paar centimeter te kort afgeknipt. In dit geval was dat niet erg, maar als je precies de benodigde lengte... Snelle, correcte service. Mooie stof die helemaal voldeed aan mijn verwachtingen. Wel een paar centimeter te kort afgeknipt. In dit geval was dat niet erg, maar als je precies de benodigde lengte bestelt, kan dat erg vervelend zijn.

snelle afhandeling en verzending, goede kwaliteit, goede informatie.

Stof besteld, bij aankomst bleek de kleur toch iets af te wijken van plaatje op website. Toch goede kwaliteit.

Snelle afhandeling en bezorging