van Dam

Canvas besteld en in Almere opgehaals

goed telefonisch bereikbaar, en flexibel met afspraken

Sven

Ondanks feestdagen volgende dag al verstuurd. Helaas was PostNL zo bezig dat het 3 dagen te laat kwam. Niet mn eerste bestelling, ben super te vreden met het product. Vroeger kochte ik bij (4 grote... Ondanks feestdagen volgende dag al verstuurd. Helaas was PostNL zo bezig dat het 3 dagen te laat kwam. Niet mn eerste bestelling, ben super te vreden met het product. Vroeger kochte ik bij (4 grote gele letters) maar verduisteringsstoffe verduistern überhaupt niet. Zo kwam ik hier terecht en elk project tot nu een succes.
Ik mis wel bvb plooiband per meter.

Goede beschrijving op website. Ik ben heel onervaren maar was makkelijk juiste keuze en afmeting te bestellen.

Kessels

Goede ervaringen. Via e-mail eerst snel advies; vervolgens snel geleverd.

Veel keuze en correcte prijzen.

Positief.

Fijne website, betaalbare stof, goed kwaliteit, snelle verzending, goed verpakt.

Geweldige stof, snel geleverd en niet duur

Prachtige stoffen en heel snel geleverd. Ook een erg handige website

Fijne ervaring. Makkelijke website. En snelle en duidelijke verzending en afwerking van de order.

Het viel me op dat de kleur van de foto geheel overeen kwam met het echte product. De kleur op de foto was een turquoise. Met de naam groen. Dus was een gok. Maar was zoals de foto!

Prima,

2 stoffen waren niet leverbaar, hier werd over gebeld, prima service

Snelle en vlotte levering

Terugbetaling teveel betaalde portokosten snel retour geboekt

Top !

Post was later bij voorgestelde levering . Email gestuurd naar de verkoper en direct was dat telefonisch opgelost . Top ! Heel tevreden met de mooie stof . Zou het iedereen aanbevelen ! Bedankt !

K Bisschop

SNEL EN NETJES VERPAKT