MTE Rutten

Prima stoffen maar ik vind de ontvangst net iets te lang ( zondags besteld zaterdag geleverd)

Prima stoffen

Helaas geen positieve reactie. Ik had verwacht één lap (verduisterende) stof van 5 meter te ontvangen, ik kreeg echter 5 lappen stof van 1 meter lengte. Het leken wel restjes, met allemaal rafels... Helaas geen positieve reactie. Ik had verwacht één lap (verduisterende) stof van 5 meter te ontvangen, ik kreeg echter 5 lappen stof van 1 meter lengte. Het leken wel restjes, met allemaal rafels eraan en geen mooie randen. Dit viel erg tegen. We hebben de randen eerst netjes moeten maken, vervolgens dit zelf aan elkaar moeten naaien om er een geheel van te maken. Erg jammer dat niet duidelijk op de site staat aangegeven dat de stof per meter wordt afgeknipt, anders had ik het hier niet besteld.

Reactie Stofnodig.nl:

Beste Jarka,
Jammer dat u ontevreden bent over uw bestelling. Wij hebben de stof echter geleverd zoals u 'm besteld heeft.
Uw bestelling is namelijk 5 maal 1 meter, in plaats van 1 maal 5...
Beste Jarka,
Uw bestelling is namelijk 5 maal 1 meter, in plaats van 1 maal 5 meter. Voor ons trouwens veel meer werk om 5 maal een meter te knippen ipv 1 maal 5 . Om de stof recht te knippen moeten wij nl telkens een draad trekken, dat verklaart gelijk de zgn. "rafels" aan de stof.
Bij een volgende bestelling dus een 5 invullen bij de benodigde hoeveelheid en niet 5 maal klikken op 1 meter. mvg Mark stofnodig

Ptive gebruik

Ik heb maar een woord nodig.....Fantastische.....

Prachtige stoffen en zeker niet duur.

am steijn

Snel geleverd en een mooie kwaliteit stof !

D. V. E

Prima, snelle levering en stof/prijs kwaliteit ok

Sanders

Mega

Ik hoef mijn naam niet eens te zeggen ze weten precies wie aan de telefoon hangr

Duidelijke beschrijving, goede en snelle levering

Communicatie

Orhan Güzel

Habe schon wiederholt bestellt. Alles ist reibungslos verlaufen.

Gute Kommunikation. Gutes Preis/leistungsverhältnis.

Mona

1 keer besteld maar de eerste keer ging het gelijk goed.
Heldere beschrijving op de website van het product

Kwaliteit
eenvoudige en duidelijke website

Volledig positief, de bestelling en levering verliep heel vlot.

Grote collectie skai
Snelle levering ook naar Belgie