J.M. van de Pol-Reijnen

Snelle en goede levering

Pagani Zonda

Kwalitatief, maar uitzonderlijk duur

N.H. Kegels - van den Brandhof

Uiterst snelle en goede behandeling.
Vriendelijk contact.

S. Vervoorn

Snelle aflevering. En de goede zakken. Heel fijn.

j. verjaal

Uitgebreid assortiment. gemakkelijk zoeken. snelle levering.

Gezina Klinkhamer

Mijn ervaringen waren goed.

a snels

Goede service de vragen die je hebt worden goed beantwoord
Snelle omruilservice goede informatie hoe je het moet doen
O.A. de pakbon die ik uit kon printen .

yaël kluitenberg

Mijn ervaring met stofzuigeronline.nl is een goede ervaring.
ik had een tweedehands Kirby op marktplaats gekocht en hier had ik een nieuw schoepenrad voor nodig.
ik heb het schoepenrad...
Mijn ervaring met stofzuigeronline.nl is een goede ervaring.
ik heb het schoepenrad besteld bij stofzuigeronline.nl en deze de volgende dag binnen gekregen.

ik had echter wel mijn twijfels over het product of deze wel origineel was. ik heb vervolgens de erkende Kirby dealer in voorthuizen gebeld, de persoon die ik aan de telefoon had ging niet echt in op mijn vragen, maar maakte mijn twijfel groter en probeerde hier gelijk een service beurt mee te verkopen.

ik heb vervolgens stofzuigeronline gebeld, en na een heel lang telefoon gesprek, deskundig advies, en de dingen die deze meneer vertelde over Kirby zelf wat ik direct kon toetsen doordat ik al het een en ander wist, wist ik haast wel zeker dat het goed moest zijn.

echter had ik nog wel een beetje twijfel op dat moment omdat de erkende Kirby dealer mij vertelde dat het schoepenrad een imitatie zou zijn, en het ook kon gebeuren dat de maat niet eens zou passen.
ik heb dit met stofzuigeronline besproken, en wat hij op de site heeft staan dat het originele producten zijn dat klopt ook, hij heeft mij verteld waar het verschil in zat. en deze man heeft mij zelfs de garantie gegeven dat ik het product uit de verpakking mocht halen en mocht passen op de Kirby. zou hierbij schade aan het product gekomen zijn en niet passen en of origineel geweest zijn mocht ik hem zelfs dan terug sturen.

kortom, na de tijd die hij aan mij heeft besteed, zijn deskundig advies en de garanties die hij durft te geven en mij heeft gegeven is het een vertrouwd en goed bedrijf om bij te kopen, en advies in te winnen over je Kirby.