Geen.
G-electro
(Bewerkt)
Kirby slang koppeling G4 heb ik besteld en is fijn thuis afgelerverd ,gratis .Maar het is het verkeerde onderdeel er is 1 cijfer verschil , het stuk dat jullie stuurde is zonder dichting . Ik heb...Kirby slang koppeling G4 heb ik besteld en is fijn thuis afgelerverd ,gratis .Maar het is het verkeerde onderdeel er is 1 cijfer verschil , het stuk dat jullie stuurde is zonder dichting . Ik heb gebeld en Sandra vondt mijn order niet terug ,maar ze zij dat ze nu zonder dichting zijn en dat ik een verouderde type stofzuiger heb.De dag erna belt Sandra mij terug , ze had het nagezien en met de technicien gepraat . Het was dus toch met een dichting . Daarna is de technicien langs geweest en mij de juiste stuk gebracht en het andere meegenomen . Bedankt voor het dubbelcheck en service ..
Zonder meer , goed;
Luc
Vlotte service en de bestelde stukken pasten zoals aangegeven op de website.
Suzanne De Nys
Goed produkt
snelle levering !!
Uitstekende snelle service
kan niet beter
Sylvia Iwanova
TOP ! was even googelen waar ik terecht kon voor mijn Kirby onderdeel ( Kirby van 20 jaar oud ! ), kwam snel terecht op uw site.
Beschrijf hier uw sterke punten, verbeterpunten of tips:
Zelfs voor mijn Kirby G4 van 20 jaar oud kon ik hier gelijk het onderdeel vinden. TOP !
Beste, alles ging zeer vlot , zowel de bestelling als de levering