Wernie

Uitstekend

Snelle levering, perfecte afhandeling

Zeer snel verzonden en het juiste product

't Meubelke bvba

(Bewerkt)

Heb al 2 x een aankoop gedaan. Telkens gevraagd om het BTW nr van ons bedrijf te vermelden op de factuur. Ik bestel op website Belgie, krijg factuur uit Nederland, geen vermelding van ons BTW nr,... Heb al 2 x een aankoop gedaan. Telkens gevraagd om het BTW nr van ons bedrijf te vermelden op de factuur. Ik bestel op website Belgie, krijg factuur uit Nederland, geen vermelding van ons BTW nr, BTW onterecht aangerekend wegens vrijgesteld door intracommunautaire levering. Boekhoudkundig niet in orde

Beschrijf hier uw sterke punten, verbeterpunten of tips:

Misverstand ivm facturatie is opgelost na persoonlijk contact. Blijkbaar was er een bug in het facturatieprogramma. Prima dienstverlening. Zeker een aanrader.

gnsd bvba

(Bewerkt)

Er werd een foutje gemaakt, onmiddellijk volgde een vlotte reactie en de zaak komt in orde

(Bewerkt)

De bestelling werd correct afgehandeld. De late levering werd telefonisch volledig verklaard

Tijdig en correctgeleverd

Beschrijf hier uw sterke punten, verbeterpunten of tips:

het onderdeel werd tijdig geleverd en was identiek aan het te vervangen onderdeel .

Myriam Vingerhoets

Eerste aankoop

Beschrijf hier uw sterke punten, verbeterpunten of tips:

Prima, goede website, duidelijk, op tijd geleverd, kan niet beter

Ginis D.

Ik ben tevreden !

't Is mijn eerste kennismaking met jullie bedrijf, De levering verlief vlot
en ik hoop dat de bezoeken ook vlot zullen lopen. Toch graag nog wat meer uitleg hierover.
De stofzakken...
't Is mijn eerste kennismaking met jullie bedrijf, De levering verlief vlot
De stofzakken verschillen een beetje met die van Kirby België
(van wie ik de Kirby kocht, maar me in steek lieten qua nazorgdienst), maar dat lijkt geen verschil uit te maken tot nu.