Goed!

Duidelijke website, goede bereikbaarheid.

Geen bevestiging na aankoop en geen bevestiging van ontvangst bij retour.

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Een bestelbevestiging wordt automatisch verzonden nadat de bestelling is geplaatst. Het kan zijn dat het bericht in de map met ongewenste berichten terecht is gekomen.

Oke

Snel

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
U geeft aan dat u de informatie op de website matig vindt. Wat zou u graag anders zien?

Vlot, zoals het behoort

Nu niets te bedenken

Hartelijk dank.

nee

nee

Dank u wel.

Overzichtelijk

Ik zou het even niet weten

Bedankt.

K. Bakker

De zakken die ik nodig heb, zijn niet overal te koop. Bij de stofzuigerzakkenexpert.nl hadden ze hem wel.Na mijn bestelling had ik binnen een paar dagen de stofzuigerzakken al thuis.

veel soorten zakken
snelle levering
makkelijke website

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Bedankt voor uw mooie reactie. We proberen voor alle huishoudelijke stofzuigers zakken in ons assortiment op te nemen.

Mervin

Prima webshop. 2 (werk)dagen na bestelling in huis. Goedkoper dan kopen bij de bouwmarkt. Er zijn (achteraf pas ontdekt) meerdere webshops die de stofzuigerzakken van de Karcher wd5 goedkoper... Prima webshop. 2 (werk)dagen na bestelling in huis. Goedkoper dan kopen bij de bouwmarkt. Er zijn (achteraf pas ontdekt) meerdere webshops die de stofzuigerzakken van de Karcher wd5 goedkoper leveren.

Prima service.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie.

Goed, maar de bezorging mag wel veel sneller.

Gratis verzending.

De verzending mag veel sneller. Het duurde 3 dagen!!!

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
De bezorging wordt niet in het weekend gedaan door GLS. We hebben uw bestelling vrijdag verzonden en het kwam de volgende werkdag, op maandag, aan.

Snelle super levering. Perfecte onderdelen . Overzichtelijke site. Bedankt. En bestel hier zeker weer!

Overzichtelijke site. Snelle levering

Geen!

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Telescoopbuis besteld voor mijn Siemens stofzuiger, snel in huis en ook na correctie de volgende dag in huis

snelheid en oppakken van oplossing

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie. Het was goed dat u contact met ons opgenomen heeft. Daardoor hebben we het probleem snel kunnen verhelpen.