Frans

Helemaal top!
Helemaal top!
Op mijn verzoek is verzonden via Kiala, maar dat duurde een week (ipv de door Kiala beloofde 2 dagen). Ik heb na overleg met SZE opnieuw besteld voor thuisbezorging. En 's middags -2 minuten nadat ik mail van Kiala kreeg dat mijn 1e bestelling bij 'mijn' Kiala punt was aangekomen, kreeg ik ook mail van SZE met de vraag o ik mijn 2e bestelling (Kostenloos!) wilde annuleren. En de restitutie van mijn 2e betaling was de volgende dag al binnen.

Klantgerichtheid

Kiala bijsturen

Prima geregeld!

gewoon doen wat er beloofd is!

Nvt

Cees van Dooijewaard

Voor het eerst een aankoop gedaan bij Stofzuigerexpert. Zij konden mij nog stofzuigerzakken leveren voor Bosch Ventaro
PSM 1400 schuurmachine. Super, en dat ook nog voor een goede prijs.

Vandaag besteld, morgen in huis !!

Robin

Snel de juiste stofzuigerzak vinden en bestellen. Scherpste prijs.

Makkelijk zoeken / goede zoekfilters. Prima achtergrondinformatie en omschrijvingen.

Ik vond 2 typen S-bags van microvezel. Bij vergelijking leek alleen de prijs verschillend. Dat kan natuurlijk niet het enige verschil zijn. Minpuntje bij de omschrijvingen.

Armand Van Raemdonck

Tevreden, zowel de levering als de prijs is prima.

Goed.

Een heel sterk punt vind ik dat er geen verzendkosten berekend worden. Als je ziek of niet in staat bent om naar een winkel te gaan ga je al snel op het internet zoeken. Het is dan fijn dat er... Een heel sterk punt vind ik dat er geen verzendkosten berekend worden. Als je ziek of niet in staat bent om naar een winkel te gaan ga je al snel op het internet zoeken. Het is dan fijn dat er dan niet ook nog eens verzendkosten bij komen.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie.

A.M. Valkenburg

Gevonden op internet

snelheid en gemak bij bestellen

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Wat fijn om een mooie beoordeling van u te mogen ontvangen. Dank u wel!

Duidelijke site en snelle levering zonder bezorgkosten.