M.J.A Maas

Prima service snel geregeld

doen hun werk prima

geen verbeterpunten

Bungalowpark Eldorado

Alles prima in orde en snelle levering goede service.

Eenvoudig snelle afhandeling

eenvoud

Prima snelle levering

Erg bijzonder en tegelijkertijd vervelend dat ik pas geinformeerd werd over hun vakantie toen mijn hele bestelprocedure incl betaling was afgerond. hierdoor moest ik 1,5 week wachten voordat ik de... Erg bijzonder en tegelijkertijd vervelend dat ik pas geinformeerd werd over hun vakantie toen mijn hele bestelprocedure incl betaling was afgerond. hierdoor moest ik 1,5 week wachten voordat ik de universele stofzuigermond binnen had. Meestal bestel je hem omdat je hem nodig hebt en niet om er een op voorraad te hebben. Verder ook geen reactie op mijn opmerking hierover.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

We hadden een duidelijke melding staan over onze vakantie die iedereen kon zien tijdens het bestelproces. Het is vervelend dat dat niet gelezen is. We hebben gelijk de eerste werkdag via de mail... We hadden een duidelijke melding staan over onze vakantie die iedereen kon zien tijdens het bestelproces. Het is vervelend dat dat niet gelezen is. We hebben gelijk de eerste werkdag via de mail contact opgenomen met de klant vanwege deze klacht die hij ook via email aan ons kenbaar maakte. Het is jammer dat de klant aangeeft dat hij geen reactie van ons heeft ontvangen.

Snelle levering, scherpe prijs; universele stofzuigervoet bevalt prima

Paul Bosch

Uitstekend

Makkelijk en overzichtelijke website en supersnelle levering!

Snelle levering, goede kwaliteit stofzuiger zakken en niet duur