etienne

goede en overzichtelijke website

de bestelde zakken waren groter dan het origineel

Ik ben zeer tevreden

Bij Miele zakken keuze tussen originele zakken of goedkopere zakken van een onbekend merk. Je gooit de zakken toch weg, dus waarom meer betalen.

Ga vooral zo door en als ik ze weer nodig heb dan bestel ik ze weer bij jullie!

Pluijmakers

goed

Silvia verleng

Ik heb stofzuigerzakken besteld
Mijn bestelling was in een mapje terecht gekomen waardoor ik wel had betaald maar niets ontving
Ik moest hier zelf achteraan bellen

Ik heb stofzuigerzakken besteld
Ik moest hier zelf achteraan bellen

Zorg dat dit niet nogmaals gebeurd bij andere bestellingen

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie. Door een foutje in ons systeem werd uw bestelling niet goed verwerkt. Dit is inmiddels opgelost en zal in de toekomst niet meer kunnen gebeuren. Onze... Bedankt voor het plaatsen van uw reactie. Door een foutje in ons systeem werd uw bestelling niet goed verwerkt. Dit is inmiddels opgelost en zal in de toekomst niet meer kunnen gebeuren. Onze excuses voor het ongemak dat het een paar dagen langer duurde voordat u de stofzuigerzakken in huis had.

Jeroen

Goedkoop, goed assortiment, duidelijke info op site, snelle levering

Goed vindbaar, een van de goedkoopste, verschillende merken en prijzen in assortiment.

Gratis verzending maakt nog net iets meer concurrerend met de prijs.

Helga Markerink

Gemakkelijk bestellen via internet en verder geen omkijken meer

Snelle service en prima zoekmogelijkheden op de site

Duidelijk site en makkelijk met zoeken...snelle levering. Ik ga nogmaals bestellen als ik weer zakken nodig heb.

ik

Prima. goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle service

goedkoop in aanschaf
snelle bezorging

g

Stofzuigerzakkenexpert

Erg snelle levering !

geen opmerkingen

Margreet

Het is de eerste keer geweest, dat ik hier wat besteld heb, tot volle tevredenheid meot ik zeggen. Alhoewel er stond dat de levertijd enige dagen kon duren, had ik mijn bestelling al de volgende dag... Het is de eerste keer geweest, dat ik hier wat besteld heb, tot volle tevredenheid meot ik zeggen. Alhoewel er stond dat de levertijd enige dagen kon duren, had ik mijn bestelling al de volgende dag in huis.