7.8/10
7.4/10
8.2/10
7.8/10

Linda

Onze pelletkachel was het display vergrendeld we kregen hem niet ontgrendeld concact opgenomen met werkplaats en super snelle oplossing gekregen zelfs een filmpje erbij
Top

Vlotte reactie en oplossing

fam Herman

3 jaar geleden een pelletkachel gekocht maar nu geen onderhoud meer ivm de afstand...lekker verhaal!

de eerste 2 jaar goede service (maar nu zoek het maar uit)

duidelijkheid geven qua service verlening voor mensen die beneden de rijn wonen

Reactie 't Stokertje:

Beste familie Herman, we vinden het zelf ook heel erg jammer dat we niet meer in heel Nederland het onderhoud kunnen blijven doen. Daarom hebben we u, nog voor het einde van dit stookseizoen, een... Beste familie Herman, we vinden het zelf ook heel erg jammer dat we niet meer in heel Nederland het onderhoud kunnen blijven doen. Daarom hebben we u, nog voor het einde van dit stookseizoen, een brief gestuurd zodat u nog meer dan een half jaar de tijd heeft om een andere onderhoudspartner te vinden. We hebben in onze brief uitgebreid toegelicht waarom we deze moeilijke beslissing moesten nemen. We hebben gelukkig heel veel leuke, hartverwarmende en begripvolle reacties gekregen. Natuurlijk zijn er ook klanten, zoals u, die teleurgesteld hierover zijn. Deze hebben we allemaal persoonlijk beantwoord en indien mogelijk ook van advies voorzien. Van u hebben we echter, volgens onze informatie, geen persoonlijke reactie gekregen. Mocht u graag nog advies willen hebben dan kunt u uw vraag sturen naar marketing@stokertje.nl en zullen we hier z.s.m. bij u op terug komen. Hartelijke groet, 't Stokertje

Tinus

Prima bedrijf.
bezorging kachel en onderdelen waren prima in orde.

Een zeer tevreden klant.

Duidelijk wat wel en niet mogelijk is

C. Muller

Top!!

Kom ik in een huis te wonen waar een oude houtkachel staat. Geen handleiding aanwezig. Maar 't Stokertje stuurt je 'm gewoon toe. Dat vind ik echt goede dienstverlening.

Geen.

Bob van den Heuvel

Mooie producten maar veel fouten. Kachel gekocht en na lang wachten hadden ze de verkeerde pijp besteld. Weer lang wachten, toen levering met kapotte ruit. Kachel eenmaal in huis... achterplaat... Mooie producten maar veel fouten. Kachel gekocht en na lang wachten hadden ze de verkeerde pijp besteld. Weer lang wachten, toen levering met kapotte ruit. Kachel eenmaal in huis... achterplaat stuk... moet je zelf naar Orvelte komen om dat te laten fixen. Zeer teleurgesteld in de service van dit bedrijf.

Producten

Service is echt onder de maat. Ze maken veel fouten. Kan gebeuren. Niet tevreden met de afhandeling.

H. JONKER

Kort gezegd: Uitstekend!

Vriendelijk en ter zake kundig

Ga zo door

van Dijk

Er was een schroef gebroken van onze kachel. Contactformulier ingevuld. Het antwoord liet even op zich wachten, maar als compensatie werd de schroef kosteloos naar ons opgestuurd.
Top!

Goede service

Sneller reageren :)

Fam. B. Meijer

We hadden een kapotte vuurvaste steen in onze speksteenkachel. Na contact te hebben gezocht met 't Stokertje is dit, na div foto's te hebben opgestuurd, goed opgepakt! Zij hebben de order... We hadden een kapotte vuurvaste steen in onze speksteenkachel. Na contact te hebben gezocht met 't Stokertje is dit, na div foto's te hebben opgestuurd, goed opgepakt! Zij hebben de order doorgezet en we hebben vandaag de nieuwe vuurvaste steen geplaatst in onze kachel.

Vriendelijk personeel.

Oda Bouwhuis en Eric Liesting

‘t Stokertje heeft goed werk geleverd! Duidelijke en vriendelijke communicatie in het voortraject, prima planning. De kachel en het rookkanaal zijn zeer vakkundig geplaatst in goed overleg. Er wordt... ‘t Stokertje heeft goed werk geleverd! Duidelijke en vriendelijke communicatie in het voortraject, prima planning. De kachel en het rookkanaal zijn zeer vakkundig geplaatst in goed overleg. Er wordt goed gekeken naar de veiligheid en er wordt gebruik gemaakt van eerste klas materiaal. We kozen kachel JøtulF163, deze is prachtig en brandt fantastisch. De monteur geeft ook een mooie uitleg over de Zwitserse stookmethode zodat we optimaal kunnen stoken nu.
Dankzij ‘t Stokertje zijn we gelukkige, blije en veilige stokers!

Materiaalkeuze, uitleg, vakkundige plaatsing

H.Drent

We zijn zeer tevreden afspraak en werkzaamheden prima uitgevoerd

Tot op de puntjes verzorgd