Store33

Niet tevreden

Reactie Store33:

Goedemiddag Iselle,
Goedemiddag Iselle,
Bedankt voor je bericht. Excuses indien een voorgaande levering goed was zoals je beschrijft. Helaas wegens het seizoen / situatie COVID-19 kan het voorkomen dat leveringen uitlopen en of vertragen. Onze excuses hiervoor.
Klantenservice
Store33 BV

Sanitair33

Totaal ongeïnteresseerde verkoper (eigenaar?)

Witteman

Bestelling verliep perfect, maar bij levering misten een paar producten, zouden nageleverd worden, na vele mailtjes en telefoontjes nog steeds geen levering.

Reactie Store33:

Goedemiddag Impreza,
Bedankt voor je bericht/review. Mogen wij wellicht uw naam of bestelnummer, want met uw naam komt u niet voor in ons systeem.
Met vriendelijke...
Goedemiddag Impreza,
Klantenservice
Store33 BV

Bert L

Goed advies , levering netjes op afgesproken datum .

Wij hebben vorig jaar een screen gekocht, bij aflevering bleken een steuntje afgebroken, maar werd snel opgelost.
Nu een half jaar later is de motor defect, screen gaat niet meer omhoog, na...
Nu een half jaar later is de motor defect, screen gaat niet meer omhoog, na diverse telefoontjes heen en weer wordt er een nieuwe zwaardere motor opgestuurd.
Moet wel zelf demonteren en weer monteren, maar je moet er iets voor over hebben.

LV

Top! Online bestelproces werkt prima. De duidelijke meetinstructie draagt hier zeker aan bij. In de winkel ook kundige uitleg. En snel geleverd natuurlijk.

Wietse

Wij hebben Sanitair besteld er was helaas iets niet meerbeschikbaar maar een alternatief aangeboden gekregen. Goeie communicatie en duidelijke afspraken onderling.

Goed, mooie prijs, snel geleverd