2092 beoordelingen

2092 Reviews

H

Snelle levering en klopte precies

Arjan meijers

Zeer tevreden

reageren snel op vragen via de mail
Jacobus 12 netjes geleverd zoals afgesproken

Arjan van den Corput

Ja, de bestelling is geleverd.

Nick

Ben nog nooit zo te woord gestaan!!!

Reactie Stoveparts.nl:

Ontzettend bedankt voor deze negatieve review! Dit helpt andere ook duidelijk te maken dat wij geen advies bureau zijn , als wij zeggen dat wij door drukte geen uitleg kunnen geven hoe u een kier... Ontzettend bedankt voor deze negatieve review! Dit helpt andere ook duidelijk te maken dat wij geen advies bureau zijn , als wij zeggen dat wij door drukte geen uitleg kunnen geven hoe u een kier van uw kachel moet dicht kitten en dan volhoud en toch advies op eist, dan ontstaat er een vervelend gesprek. Wij zijn een webshop, geen servicepunt voor voor mensen met problemen die geen idee hebben wat ze moeten doen.

Hans Moerenhout

(Bewerkt)

B

Duurde wat langer dan verwacht

Reactie Stoveparts.nl:

Breekbaar artikel, moet goed ingepakt en speciaal verzonden. Duurt paar dagen langer dan normaal product. Dit staat ook duidelijk bij de beschrijving.

a van nugteren

(Bewerkt)

Ik maak net de doos open en zag twee stenen achter af na overleg
Had ik er maar twee besteld
Maar de website is wat onduidelijk
Er staan er twee afgebeeld en tussen haakjes wordt er...
Ik maak net de doos open en zag twee stenen achter af na overleg
Had ik er maar twee besteld
Maar de website is wat onduidelijk
Er staan er twee afgebeeld en tussen haakjes wordt er ook over twee geschreven misschien de site duidelijker maken

Reactie Stoveparts.nl:

Bij artikel staat duidelijk (per stuk) er zitten er twee in de kachel. wij gaan er van uit dat mensen lezen en niet alleen plaatjes kijken. Zeker niet bij speciale onderdelen.

Stijn

Goede service mensen die je willen helpen.

Stefan Van Der Meulen

Goede prijs en snel geleverd. Duidelijke site