2092 beoordelingen

2092 Reviews

meneer de Vries

Goed geleverd, onderdeel werkt naar behoren

Super snel geleverd

R.F. ter Heide

Ja

Reactie Stoveparts.nl:

u heeft kachelkoord besteld in een brievenbuspakket. wij zouden niet weten hoe dit netter te verpakken.

Klaas

Redelijk

Reactie Stoveparts.nl:

wij zijn momenteel erg druk en soms slecht telefonische bereikbaar. De gene die de telefoon van de webshop opneemt zit ook in ons montage team en is de gehele week aan het monteren. bij geen gehoor... wij zijn momenteel erg druk en soms slecht telefonische bereikbaar. De gene die de telefoon van de webshop opneemt zit ook in ons montage team en is de gehele week aan het monteren. bij geen gehoor altijd mailen. uw mail wordt binnen een uur gelezen.
Veel webshops hebben geen telefoonnummer. Wij dan weer wel.

Berendsen Wim

(Bewerkt)

Nee product is nog niet binnen. Vervolg 16 november. Product is inmiddels wel binnen. Ik ben ontevreden door de latere levering.

Reactie Stoveparts.nl:

deze bestelling was dezelfde dag nog verzonden. helaas heeft postNL er veel langer over gedaan dan normaal. helaas hebben wij hier geen invloed op. Jammer dat u ontevreden bent. u had ons ook kunnen... deze bestelling was dezelfde dag nog verzonden. helaas heeft postNL er veel langer over gedaan dan normaal. helaas hebben wij hier geen invloed op. Jammer dat u ontevreden bent. u had ons ook kunnen mailen of bellen waar de bestelling bleef.

Erik Van Zundert

(Bewerkt)

Ja, uw antwoord op mijn vraag per mail heeft mij over de streep getrokken voor de aankoop. Soms is advies per mail, whatsapp dat kleine extraatje bij onderdelen die je niet kent of voor het eerst... Ja, uw antwoord op mijn vraag per mail heeft mij over de streep getrokken voor de aankoop. Soms is advies per mail, whatsapp dat kleine extraatje bij onderdelen die je niet kent of voor het eerst aankoopt. Mvg, Erik Van Zundert

van Haandel

Snelle levering en correcte verpakking

Braeckevelt

Tevreden maar ik denk door Corona een latere levering.

privé aankoop.

Ik ben zeker tevreden over de bestelling die ik gedaan heb bij Stoveparts.