2089 beoordelingen

2089 Reviews

PvanHuetLindeman

Keurig geleverd

Jas

Top, helaas een klein krasje op de glasplaat. Maar niet dusdanig storend om te melden.

Peter

Snelle levering, goed product.

Henri

Snelle service/ goede website

Paanakker

Heel tevreden. Snelle levering. Snelle klantenservice.

Bart Vanroten

Snel en correct.

natuurlijk-buiten

Ik heb een onderdeel terug geleverd na telefonisch overleg. Nu ben ik laatst teruggebeld terwijl ik niet op kon nemen. ik kon zelf niet meer terug bellen. Dat is heel vervelend. Ik hoop dat jullie... Ik heb een onderdeel terug geleverd na telefonisch overleg. Nu ben ik laatst teruggebeld terwijl ik niet op kon nemen. ik kon zelf niet meer terug bellen. Dat is heel vervelend. Ik hoop dat jullie nogmaals een poging doen om contact met mij op te nemen telefonisch/mail.

Reactie Stoveparts.nl:

wij bellen nooit klanten over dit soort dingen. alles gaat 100% per mail. ik denk dat wij door de war worden gehaald met een ander bedrijf. in ons systeem staat ook meerdere klant contacten per mail... wij bellen nooit klanten over dit soort dingen. alles gaat 100% per mail. ik denk dat wij door de war worden gehaald met een ander bedrijf. in ons systeem staat ook meerdere klant contacten per mail omtrent deze order

de bontr

Snelle levering. Onderdelen met een ander specificatie worden niet geleverd. Informatie over de geleverde onderdelen wordt niet gegeven. Het daarom nagenoeg onmogelijk om bij een eenmaal... Snelle levering. Onderdelen met een ander specificatie worden niet geleverd. Informatie over de geleverde onderdelen wordt niet gegeven. Het daarom nagenoeg onmogelijk om bij een eenmaal aangeschafte set ergens anders de juiste onderdelen te kopen. De door mij aangeschafte set (als nieuw verkocht) was al jaren niet meer in productie. Andere onderdelen voor deze set kopen is dan niet mogelijk.

Reactie Stoveparts.nl:

helaas hebben wij geen idee waar deze klant mee bezig is. product wordt paar 100 keer per jaar verkocht door ons en is altijd naar wens. klant doet er waarschijnlijk dingen mee waar ze niet voor... helaas hebben wij geen idee waar deze klant mee bezig is. product wordt paar 100 keer per jaar verkocht door ons en is altijd naar wens. klant doet er waarschijnlijk dingen mee waar ze niet voor zijn bedoelt