2089 beoordelingen

2089 Reviews

Geert janssdn

Jammergenoeg kan ik weinig met de bestelde tekening voor aansluiten van de houtkachel icm buffervat en gaskachel

Reactie Stoveparts.nl:

Dit heeft weinig met onze service te maken, meer met het geen dat u zelf maakt. schema dat besteld is verkopen wij al jaren en de installaties ook. Werken perfect.

Zeeuwen Beheer

Zeer tevreden, goede kwaliteit en veel verstand/ervaring die ze op een begrijpbare manier kunnen vertalen naar de klant.

Coen Mulder

Voldoet aan de verwachtingen

Jos Schrama

Zeer tevreden. Erg snel geleverd.

Merlijn

Snel en kwaliteit volgens verwachting

De vries

Super goed ingepakt snelle levering, precies op maat gezaagd

S.N

Nee! Er worden onder geen enkele voorwaarden bestellingen terug genomen werd er gezegd. Heb meneer op mijn wettelijke rechten moeten wijzen voor het artikel retour gestuurd mocht worden. Kansloze... Nee! Er worden onder geen enkele voorwaarden bestellingen terug genomen werd er gezegd. Heb meneer op mijn wettelijke rechten moeten wijzen voor het artikel retour gestuurd mocht worden. Kansloze klantenservice!! Eerste en de laatste keer dat ik hier wat gekocht heb.

Reactie Stoveparts.nl:

asociaal gedrag en alleen maar roepen dat het niet past en direct over kosten beginnen van terug sturen en dat geld terug gestort MOET! worden. overleg en normaal gesprek was niet mogelijk met... asociaal gedrag en alleen maar roepen dat het niet past en direct over kosten beginnen van terug sturen en dat geld terug gestort MOET! worden. overleg en normaal gesprek was niet mogelijk met klant.
We zijn niet zo moeilijk maar als mensen raar doen gaan we moeilijk terug doen.

Martijn Bos

Zeer tevreden, Denkt mee met de klant en komt moet een goede oplossing , de klant gerichtheid is top

De Wit

Afspraken nagekomen