2092 beoordelingen

2092 Reviews

Peter

Duidelijke website, veel keuze en snel bezorgd

Eb

Nee beschrijving product is niet goed. Maar er toch aan vasthouden

Reactie Stoveparts.nl:

klant besteld klein product wat wij honderden keren per jaar verkopen zonder problemen. dat hij er iets mee wilt doen wat wij niet kunnen voorzien is jammer.

Pierloot Geert

Heb alles in goede orde ontvangen

Plazier

Totaal niet, nadat je de kachel hebt gekocht en een vraag hebt kunnen ze je niet fatsoenlijk via de telefoon te woord staan.

Reactie Stoveparts.nl:

wij vragen iedereen duidelijk te mailen met vragen, (de reactie is dan super snel) wij staan met regelaar op een klus en dan staat de telefoon doorgeschakeld. dan uitleg gaan geven is niet te doen... wij vragen iedereen duidelijk te mailen met vragen, (de reactie is dan super snel) wij staan met regelaar op een klus en dan staat de telefoon doorgeschakeld. dan uitleg gaan geven is niet te doen en dit geven wij ook duidelijk aan.
klant hield vol en moest geholpen worden per telefoon. PER DIRECT. Klant had overigens ook geen idee wat ze aan het doen was. Een lokale kachel specialist zou ook helpen met installatie maar blijkbaar was de klant zelf bezig. wij hebben de klant zeker 10 keer aan de telefoon gehad en 8 x in de mail.

H. EKKEL

Keurig geleverd

Hillebrand

Ruim assortiment, snelle levering en een goede prijs.

Stevens

Vlotte service! Goed ingepakt!

Steijn infra en advies

Zeer tevreden snelle zending

Peters

Ja, snel, correct en goedkoop

Ik ben zeer tevreden, supersnel en alles kwam in prima staat aan