2092 beoordelingen

2092 Reviews

Dick Annema

Jazeker bestelling gedaan en keurig meegedacht om het op te komen halen zodat de bezorgkosten terug werden gestort en uitleg met tekst op de benodigde pijpen waar je wat moet doen met popnagels en... Jazeker bestelling gedaan en keurig meegedacht om het op te komen halen zodat de bezorgkosten terug werden gestort en uitleg met tekst op de benodigde pijpen waar je wat moet doen met popnagels en welk bij welke pijp hoort

hochs

Tevreden, producten gekregen die ik nodig had.

H de Waal

Ik zocht ronde staalborstels en kon die bij de reguliere bouwmarkten niet vinden. Dus toen op het www gezocht en kwam ik uit bij Stoveparts.

percy

Goede website, goede service!

George

Duidelijke website en eenvoudig bestelproces. Kwalitatief goed product gekocht. Precies wat ik zocht!

kemp

Geleverd zoals dat hoort

RJ

Maar 1 van de 3 bestelde item ontvangen (zonder enig communicatie daarover). Wil je aan de klus beginnen open je de doos en helaas kan wel weer stoppen

Reactie Stoveparts.nl:

klant wacht 1.5 week na ontvangst bestelling met kijken in de verpakking of alles compleet is. Het blijkt dat de bestelling niet compleet is omdat 1 van de 2 pakketten niet is geleverd door DPD. 2e... klant wacht 1.5 week na ontvangst bestelling met kijken in de verpakking of alles compleet is. Het blijkt dat de bestelling niet compleet is omdat 1 van de 2 pakketten niet is geleverd door DPD. 2e pakket is zoek bij DPD.
zo lang wij niet weten dat er iets mist of pakket zoek is, doen wij uiteraard niks.
Het lijkt ons verstandig in de gaten te houden hoeveel pakketten er onderweg zijn en of de bestelling compleet is. niet pas uitpakken als je je gereedschap al hebt klaar gelegd.

z.p. jersak

Ik ben met mijn aankopen bij de Stoveparts  zeer tevreden: goed technische ondersteuning tijdens het monteren van de zonneboiler, snelle en doeltreffende reactie  naar aanleiding van mijn klacht... Ik ben met mijn aankopen bij de Stoveparts  zeer tevreden: goed technische ondersteuning tijdens het monteren van de zonneboiler, snelle en doeltreffende reactie  naar aanleiding van mijn klacht (reserveonderdeel had ik binnen binnen 24uur thuis), communicatie via e-mail goed (vraag <=> antwoord binnen 24uur).

Joost Perquin

Goede voorlichting, ruime keuze, gewenste product op voorraad, prettige lui om mee te werken en redelijke prijs.

Stichting Grueles

Perfect volgens afspraak afgehandeld.