Silke

Goed, de eerste 2x had ik besteld maar kreeg ik een foutmelding en geen bevestiging heb toen even een berichtje gestuurd en ik werd meteen gebeld erg fijn! Het lag aan het nieuwe systeem van... Goed, de eerste 2x had ik besteld maar kreeg ik een foutmelding en geen bevestiging heb toen even een berichtje gestuurd en ik werd meteen gebeld erg fijn! Het lag aan het nieuwe systeem van Afterpay het was snel opgelost en ik kreeg alsnog de bevestiging toegestuurd 5 minuten later.

Ben je blij met je product?

Snelle levering en mooie producten. De roze en gele ster handdoek zijn erg leuk en fijn materiaal. Ook de maat van de handdoeken zijn goed. Duidelijke site.

Ik heb een xxl strandhanddoek besteld met een naam erop.

Ben je blij met je product?

De handdoek voldeed aan de maat die ik in gedachten had.
Erg zachte handdoek en de tekst is heel mooi uitgedrukt.
Snel bezorgd!

Snel, netjes verpakt, aanrader!

Claudia

Goede service. Telefonisch contact gehad over bestelling. Precies afgehandeld zoals besproken.

Bereikbaarheid top!

Paula Verdoorn

Top!

Ben je blij met je product?

Prachtige kwaliteit strandlaken met naam mooi in geborduurd.

MJ Weerd

Ik heb een strandlaken gekocht. Deze werd snel geleverd. De opdracht was uitstekend uitgevoerd. En er zat ook nog een leuke sleutelhanger bij. Erg leuk!

Ben je blij met je product?

Snelle levering/ Goed eindresultaat/ leuk extraatje (sleutelhanger)/ handige en duidelijke website

Zeer persoonlijke service! Mooi product.

Service en snelle levering

Fantastisch ! Dit vind je niet in ons België.
's middags besteld : kort daarna bevestiging en bericht dat het al verzonden werd.
De dag nadien, 's morgens aan de deur afgeleverd....
Fantastisch ! Dit vind je niet in ons België.
De dag nadien, 's morgens aan de deur afgeleverd. Proficiat.
In Nederland marcheert de post héél goed.

Ben je blij met je product?

ALLES. Ik kan niets beter bedenken.

Pleunie

Mooie kwaliteit, origineel ontwerp! Blij mee.

Ben je blij met je product?

Snelle levering, duidelijke foto's op website.

Masseus

Mooie badlakens, snelle levering, helaas geborduurd met andere letter als gekozen maar wel keurig opgelost.

Ben je blij met je product?

De chat werkt super handig.