Bureau NVvR

Handdoek zelf was prima, en snel geleverd. Echter in VERKEERDE KLEUR (taupe ipv legergroen). Ivm tijdsdruk hebben we toch dit exemplaar als cadeau weg gegeven. Maar slordig dus.

Reactie Strandlakens & Handdoeken:

Beste Bureau NVvR, wat vervelend voor je dat je niet tevreden bent. Het is lastig voor ons om aan de hand van deze review te beoordelen wat er mis is gegaan. Onze klanten zijn altijd welkom om... Beste Bureau NVvR, wat vervelend voor je dat je niet tevreden bent. Het is lastig voor ons om aan de hand van deze review te beoordelen wat er mis is gegaan. Onze klanten zijn altijd welkom om contact met ons op te nemen als ze feedback, klacht or vraag hebben. Wij denken graag mee en als er een fout of misverstand voorkomt, doen wij ons best om het naar wens te herstellen. In praktijk betekent dat: Als je na ontvangst contact met ons opneemt en deel je met ons waarom je niet tevreden bent, kunnen wij nog samen aan een oplossing werken, kunnen wij ons fout corrigeren ed. Nu is er helaas niet meer zo veel aan te doen. Volgende keer gewoon rustig bellen, mailen of chatten met ons. Dan lossen wij het graag voor je op.

Karen Ernens-Ottenhof

Bijzonder

Bert Sterk-Peters

Zeer goed, snelle levering en wat geleverd wordt is gewoon goed.

Annewil Zelfde

Tina

Goede kwaliteit en hele snelle levering

E.F.

Snel verstuurd. Goede nazorg.

Nathalie Van Hende

Zeer goed

Roy Kommer

Hieke de Boer

Levering volgens afspraak. Mooie belettering op een badlaken van een goede kwaliteit.