Bidenbach

Zeer prettig en professioneel.

Fit Level massage

Ze zijn heerlijk zacht en ook in mooie diverse kleuren.
Ik gebruik ze voor mijn massagepraktijk en ben er zeer tevreden over.
Dit omdat ze (zoals eerder gezegd) heerlijk zacht zijn, maar...
Ze zijn heerlijk zacht en ook in mooie diverse kleuren.
Ik gebruik ze voor mijn massagepraktijk en ben er zeer tevreden over.
Dit omdat ze (zoals eerder gezegd) heerlijk zacht zijn, maar ook nog dik zijn dus mijn gasten blijven er ook nog warm onder.

Duidelijke website, snelle service

Merel Koenderman

Mooie sterke lakens voor een goede prijs! Wat ik leuk vind is de was label die er aan hangt!

C. Out

Mooie handdoek met goed borduursel, snel geleverd. Heel tevreden!

Chantal Wuite

Op zeer kort dag nog een bestelling geplaats. Ik dacht dat komt nooit op tijd binnen. Voor xe zekerheid maar even met ze gemaild en de situatie uitgelegd. Ik kreeg meteen reactie terug en dat ze er... Op zeer kort dag nog een bestelling geplaats. Ik dacht dat komt nooit op tijd binnen. Voor xe zekerheid maar even met ze gemaild en de situatie uitgelegd. Ik kreeg meteen reactie terug en dat ze er een spoedje van zou maken. Zo geweldig. Ik kreeg de handdoek op tijd en super mooi binnen. Nogmaals bedankt daarvoor

M5 Consultancy

De eerste levering gebeurde snel, maar helaas bleek er tekstueel verkeerd bedrukt te zijn. Een email was voldoende om binnen 5 minuten een fantastische service te mogen ontvangen, een nieuwe... De eerste levering gebeurde snel, maar helaas bleek er tekstueel verkeerd bedrukt te zijn. Een email was voldoende om binnen 5 minuten een fantastische service te mogen ontvangen, een nieuwe handdoek is alweer onderweg. Top gedaan.

Mooie handdoeken snelle levering beetje jammer dat er werd aangegeven de volgende dag binnen (wat ik niet perse wilde) dan een bericht kreeg dat hij inderdaad die vrijdag zou komen, de hele middag... Mooie handdoeken snelle levering beetje jammer dat er werd aangegeven de volgende dag binnen (wat ik niet perse wilde) dan een bericht kreeg dat hij inderdaad die vrijdag zou komen, de hele middag gewacht en uiteindelijk een bericht gekregen dat het zaterdag in de namiddag werd bezorgd. Dan liever een dag later zodat ik niet voor niets op een pakje aan het wachten ben.

Reactie Strandlakens & Handdoeken:

Ja dat is zeker vervelend! Helaas hebben wij geen invloed op de drukte van postnL. Wel bieden wij de mogelijkheid aan om het pakket op een ophaallocatie te laten leveren zodat je het kunt ophalen... Ja dat is zeker vervelend! Helaas hebben wij geen invloed op de drukte van postnL. Wel bieden wij de mogelijkheid aan om het pakket op een ophaallocatie te laten leveren zodat je het kunt ophalen wanneer het jou het beste uitkomt ;).