Prima service, snelle levering en een mooie kwaliteit

Lianne Zoetekouw-Briene

Super! Makkelijk te bestellen, mooie overzichtelijke site, en pakket was echt een cadeautje om te mogen ontvangen! Ga zo door!

Riek van Voorst

Kleuren zijn super mooi.
Maat xxl is helemaal goed.
Ik heb 1 min puntje de geur van de handdoeken is niet zo fijn kunnen jullie daar nog wat aan doen...
Kleuren zijn super mooi.
Maat xxl is helemaal goed.
Ik heb 1 min puntje de geur van de handdoeken is niet zo fijn kunnen jullie daar nog wat aan doen ?
Verder prima

Cin

Zonder overdrijven, een hele goede service, badlakens besteld en de volgende dag al in huis, ik heb ook persoonlijk contact gehad en hierbij mijn wensen uitgesproken met betrekking tot het borduren,... Zonder overdrijven, een hele goede service, badlakens besteld en de volgende dag al in huis, ik heb ook persoonlijk contact gehad en hierbij mijn wensen uitgesproken met betrekking tot het borduren, dit hebben ze zeer goed opgevolgt.

Wilma

Leuke website en snelle levering! Uitstekende kwaliteit badhanddoek ontvangen!

Thesss van den heuvel

Na 1 wasbeurt is gelijk de naam print helemaal gebroken... allemaal kleine scheurtjes..ook vind ik voor het geld de dikte van de handdoek te dun... daardoor vraag ik me af hoe lang ze fijn zacht... Na 1 wasbeurt is gelijk de naam print helemaal gebroken... allemaal kleine scheurtjes..ook vind ik voor het geld de dikte van de handdoek te dun... daardoor vraag ik me af hoe lang ze fijn zacht blijven. De dikke koorden in de hoody maken een enorme herrie in de droger en ze moeten weel in de droger anders zijn de handdoeken niet lekker zacht.

Reactie Strandlakens & Handdoeken:

Hi Thessa bedankt voor je bericht. Zoals telefonisch besproken zul je zien dat de print alleen maar beter wordt naarmate je hem meer wast. Je hebt twijfels of de print blijft zitten maar daarin kan... Hi Thessa bedankt voor je bericht. Zoals telefonisch besproken zul je zien dat de print alleen maar beter wordt naarmate je hem meer wast. Je hebt twijfels of de print blijft zitten maar daarin kan ik je gerust stellen want deze is blijvend. We hebben bewust gekozen voor een niet te dikke/zware handdoek zodat de badponcho makkelijk om te slaan is. Groet Sandra

Zeer vriendelijke dame aan de telefoon; zij belde zelf later terug om te vragen of het pakket al binnen was.

Uitstekend verlopen.Snel geleverd.Goede uitvoering

kimberley

(Bewerkt)

Goed te woord gestaan tijdens problemenen goede service

Guetens Wendy

Perfect. Zeer snelle levering en geweldige kwaliteit