Snel geleverd en makkelijk te bestellen, veel keuze alleen zal wel meer willen weten hoe zwaar de handdoeken zijn
Goed snelle levering wij hebben alleen de verkeerde kleur gekregen maar deze is ook mooi
Is goed
Goede kwaliteit producten en snelle service
Els en Jan
Hartelijk dank voor de snelle omruiling van het badlaken van Silke, omdat er een weeffoutje in zat
Jan Dirk Brouwer
Uitstekend!!!
Bruidsboeket& Zo
Alles perfect en een hele snelle levering.
Cilia Groen
Prima service.. Snelle bezorging. Mooie kwaliteit badlakens. Ik ben er erg blij mee.
Bep de Bont
De website vind ik niet naar behoren werken. Als er maar 1 artikel op voorraad is en je hebt er 2 nodig dan komt er niets in het winkelwagentje maar je krijgt ook geen melding dat er maar 1...De website vind ik niet naar behoren werken. Als er maar 1 artikel op voorraad is en je hebt er 2 nodig dan komt er niets in het winkelwagentje maar je krijgt ook geen melding dat er maar 1 voorradig is. Daarnaast als je per ongeluk een bank vergeet aan te vinken bij Ideal dan krijg je geen melding maar ga je terug en kun je al je gegevens weer opnieuw invullen. De website is dus zeker voor verbetering vatbaar.
M.B.
Netjes verpakt en snel geleverd. Had fijn gevonden als bij omschrijving stond dat de opdruk wel scheurtjes vertoond, niet goed zichtbaar op foto. Er staat wel bij dat opdruk blijvend is, daar...Netjes verpakt en snel geleverd. Had fijn gevonden als bij omschrijving stond dat de opdruk wel scheurtjes vertoond, niet goed zichtbaar op foto. Er staat wel bij dat opdruk blijvend is, daar ben ik nu erg benieuwd naar. Maak de producten van 49,95 gewoon 50 euro, dan heb je gratis verzending.