In vergelijking met andere aanbieders waren zij voordelig. Ook kon je 1 handdoek afnemen. Doordat je maar 15 karakters (incl spatie) kon gebruiken voor je tekst had ik geen spaties gebruikt. Helaas....In vergelijking met andere aanbieders waren zij voordelig. Ook kon je 1 handdoek afnemen. Doordat je maar 15 karakters (incl spatie) kon gebruiken voor je tekst had ik geen spaties gebruikt. Helaas. Ik belde met het infonummer omdat ik mij zorgen maakte of de handdoek op tijd zou zijn. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de handdoek kwam zelfs een dag eerder dan gedacht. Er kwam ook een telefoontje of het de bedoeling was dat er geen spaties zaten tussen de teksten. Er werd meegedacht en het eindresultaat was daardoor mooier dan gedacht. Top!
Cornelieke
Perfecte service!
Prima. Snelle levering, goede kwaliteit.
irena de jongh
De service was bijzonder goed.er waren 2 gastendoekjes niet op voorraad,toen werd ik daarvan netjes op de hoogte gebracht ,en werd mij vrijblijvend voorgesteld of ik 2 andere gastendoekjes er voor...De service was bijzonder goed.er waren 2 gastendoekjes niet op voorraad,toen werd ik daarvan netjes op de hoogte gebracht ,en werd mij vrijblijvend voorgesteld of ik 2 andere gastendoekjes er voor wilde hebben die bij het geheel van mijn andere handdoeken paste.het ziet er allemaal prachtig uit.top !!!
Snel en vlot geleverd. Ziet er mooi uit.
Angelique Broersma
Goede en snelle levering. Tijdens contact ook een snelle en heldere reactie. Product geleverd zoals besteld
Goed gevoel en mooie ervating
Suze
Goede service, goed kwaliteit!
Martijn
Snelle service, overzichtelijke site, zeer klantvriendelijk. Na mijn bestellingen werden mijn aanvullende vragen snel beantwoord en ook een retour item was zo geregeld!