Ik heb de handdoeken nu ongeveer 2 weken in huis en in gebruik in mijn schoonheidssalon. Met grote tevredenheid, kan ik wel zeggen, de handdoeken zijn stevig van structuur maar ook erg zacht en de...Ik heb de handdoeken nu ongeveer 2 weken in huis en in gebruik in mijn schoonheidssalon. Met grote tevredenheid, kan ik wel zeggen, de handdoeken zijn stevig van structuur maar ook erg zacht en de kleur is prachtig!
Snelle en prima verzorgde levering!
Goede kwaliteit en erg mooi gedaan.
Marjoke van der Lans
Ik heb een zeer goede ervaring met strandlakens & handdoeken. Hele goede service, snelle levering en prima kwaliteit.
Myra Zwetsloot
Mooie zachte maar erg stevige handdoeken. Mooi van kleur en zeker niet duur voor de kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!
Christina
Prachtige site, snelle levering en mooie producten. Heb drie hoodies besteld voor onze kinderen. Ze zijn er super blij mee.
Heel tevreden! Snelle levering, professionele en vriendelijke klanten service
Arie van de En
.... Reeds meerdere malen besteld en elke x onwijs blij verrast. Vooral sttandlaken jeans is helemaal de bom.
nelly verkerke @ hotmail.com
Heel fijn Je kunt in zo'n strandlaken helemaal verdrinken zo heerlijk groot is hij