Andre Naus

Geweldig!

Sterke punten / Stärken

kennis, vriendelijkheid, service door liefhebbers.

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Spike ball, Pitjau, Rebounder trampo

Jolande

Goede ervaring, duidelijke site, snelle levering

Duidelijke en volledige informatie

nee

Schagen

Mooie stevige knie beschermers. Snel geleverd.

Duidelijke info

Nvt

Rita Prinsen

Alles zeer vlot verlopen, snelle levering

Veel variatie producten

Voorlopig niet8

Mark Wiffers

Makkelijk product te vinden, verpakking kan beter doos was compleet kapot maar de step was niet beschadigd.

Romy Vliet Vlieland

Top, snel verzonden. Goed product

Snel

Erna De Fijter-Klooster

Super fijn geholpen aan de telefoon toen ik mijn vragen even stelde. Mooie site en keurige en snelle levering! Top!

Sterke punten / Stärken

Heb ik al in mn verhaaltje gezet 😃

Leuke kinderversieringen voor aan/op een step 😃

Bart

Snelle levering en goed product

Overzichtelijk

Mark

Een fijne webshop (ik ben nog niet in de winkel zelf geweest)
Een fijne webshop (ik ben nog niet in de winkel zelf geweest)
Ze hebben een goed aanbod en heel veel fijne tips zoals hun maattabel, dit kwam voor mij heel goed uit want de rio roller mayhem 2 die ik heb gekocht zitten geweldig. De website is ook duidelijk en overzichtelijk. En een hele snelle levering. Helemaal top

Sterke punten / Stärken

Overzichtelijke website, snelle levering, maattabellen voor verschillende artikelen.

Voor nu niet.

Ton Brenders

Goede service en komt afspraken na

Doen wat je zegt