Matz Olthof

Snelle levering , prima kwaliteit, kind blij

snelle levering, scherpe prijzen

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Remco Winder

Alleen besteld, verder geen problemen ondervonden.

Goede informatie

Geweldig.

Snelle en goede levering

Gel blasters

Susan Snel

We werden goed, prettig en kundig geholpen.

Kennis van de medewerker

Iets meer soorten surfbordjes wellicht

Hajar

Leuke winkel

Goede kwaliteit

Sabine Leeuw

Goeie service, de sfeer was goed en ik zou er zeker nog eens langskomen

Goede, persoonlijke service

S

Goede ervaring

Sterke punten / Stärken

Duidelijke site, snel geleverd en goede kwaliteit

Pat

Leuke vingerstep voor de prijs. Heeft er veel plezier van

Metaal

Niet dan ik 123 weet