Simon de Kok

In goede staat,

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Surfwax

Tim Roelofs

Zeer goede service, behulpzaam

Goed geholpen

Helmie Kanters

Fijne contactpersoon gesproken die goede informatie gaf

Sterke punten / Stärken

Overzichtelijk, duidelijk en veel informatie

Zeker

Julien Haes

Duidelijke website, goede communicatie, snelle levering, ik raad deze site aan! Top service

Overzichtelijk

Niet meteen, mijn zoon misschien wel maar deze oude knar is niet meer mee met de skate wereld😉

Adri Kriel

Bestelling snel verstuurd en de step voldoet aan onze verwachtingen

Snelheid

Renzo Boswijk

Een goede ervaring, de winkel is gevuld met ervaren en uniek personeel dat enthousiast is om te vertellen over hun producten.

Informatie geven!

Geen idee

Claudia Then-Liebelt

Schnell und unkompliziert

Schnell und unkompliziert

Neee

Guillaume van Maanen

Zeer leuke zaak en een ontzettend vriendelijke service. Zal altijd terugkomen hier

Voorraad

Bas Lampe

Goed geholpen bij aankoop mountainboard. Super vette winkel met alle benodigdheden voor het breken van uw nek. Personeel is relax en kundig. Je mag alles uitproberen in de winkel.

Advies/kennis/ervaring

Electrisch skateboard