Prijs/kwaliteit verhouding

Ruud

Verhuizen blijft altijd een gedoe, maar door te kiezen voor student movers wordt het je wel heel eenvoudig gemaakt. Super advies, kundig personeel en een hele scherpe prijs!

Nvt

Service, bereikbaarheid, prijs

Annemiek van Goch

Voor de 2e keer in 5 jaar heb ik weer een beroep gedaan op Student Movers en wederom alle lof en ook deze 5 sterren zijn meer dan verdiend. De directeur/eigenaar kwam bij mij thuis om alles door te... Voor de 2e keer in 5 jaar heb ik weer een beroep gedaan op Student Movers en wederom alle lof en ook deze 5 sterren zijn meer dan verdiend. De directeur/eigenaar kwam bij mij thuis om alles door te spreken en een zo accuraat mogelijke offerte af te spreken én waardevolle tips te geven.

De persoonlijke benadering neemt bij voorbaat al een hoop verhuisstress weg en dat is heel prettig.

Op de verhuisdag kwamen er 4 uiterst sympathieke verhuizers. Beschaafd, slim en sterk én met een gezonde dosis humor. Al mijn spullen zijn met beleid gedemonteerd en weer gemonteerd en alles werd voorzichtig in- en uitgeladen en voordat ik het wist, stond ik ze alweer uit te zwaaien. Schade? Nog geen krasje!

De komende jaren blijf ik zitten waar ik zit, maar mocht het weer nodig zijn, dan wordt het wederom Student Movers. Who else?

Kan niets bedenken

Ideale combinatie: 'Muscles & brains :-)

Sara

We moved from Eindhoven to Lelystad with student mover . It was super nice. It took one hour less than what they expected in the first appointment and we paid less . I’m pretty sure they are the... We moved from Eindhoven to Lelystad with student mover . It was super nice. It took one hour less than what they expected in the first appointment and we paid less . I’m pretty sure they are the best choice for moving

Don’t need

Sandor Schotanus

Goede ervaring

Professioneel verhuisbedrijf

Eikelboom

Harde werkers, Top verhuizing!

Communicatie, prijs en hard werkende jongens.

van Schaik

Top geregeld. Goede communicatie en harde werkers!

Harde werkers, snelle communicatie

Joop

Komen afspraak goed na wat zij beloven doen zij ook

Weet ik zo niet

Accuraat

Sven Simons

Vlot, gestructureerd en bijzonder aardige en nette jongens.

Correct en volgens afspraak

De Koning

Mijn verhuizing was een lastminute plan, omdat we het eerst wilden verhuizen met aanhangers. Blij dat ik dat niet gedaan heb. En blij dat Student Movers zo flexibel was dat ze de klus nog konden... Mijn verhuizing was een lastminute plan, omdat we het eerst wilden verhuizen met aanhangers. Blij dat ik dat niet gedaan heb. En blij dat Student Movers zo flexibel was dat ze de klus nog konden oppakken. Ze kwamen binnen met een lading positiviteit en wisten van aanpakken. In een mum van tijd stonden de meubels en eerste lading dozen in de verhuiswagen. In de tweede ronde stond alles in het nieuwe huis en konden we beginnen spullen uit te pakken op hun plek te zetten. Zeer tevreden na deze geweldige ervaring.

Het formulier op de website was even een obstakel, persoonlijk geef ik de voorkeur aan telefonisch contact als het om verhuizen gaat. Even alles doorgesproken en daarna alsnog het formulier ingevuld... Het formulier op de website was even een obstakel, persoonlijk geef ik de voorkeur aan telefonisch contact als het om verhuizen gaat. Even alles doorgesproken en daarna alsnog het formulier ingevuld voor een goede offerte.

Ik ben vooral te spreken over de verhuizers die met hun no-nonsense houding en een portie leuke muziek iedereen in de verhuismood kregen. Het werkte aanstekelijk en fijn.

Betty

Wederom een top verhuizing! Fijne, duidelijke en snelle communicatie. Meedenkende harde werkers.

Ga zo door!