Prijs/kwaliteit verhouding

Kloosterman

Na een klein misverstand in de planning begonnen de verhuizers iets later dan gepland. Kan gebeuren. Zorgvuldig werd bekeken wat er allemaal verhuisd moest worden. En er werd zorgvuldig omgegaan met... Na een klein misverstand in de planning begonnen de verhuizers iets later dan gepland. Kan gebeuren. Zorgvuldig werd bekeken wat er allemaal verhuisd moest worden. En er werd zorgvuldig omgegaan met de te verhuizen meubels. De medewerkers waren erg vriendelijk! En ze werkten hard! Wij zijn erg tevreden over Studentmovers en zou ze aanraden als mensen mij zouden vragen of ik een goed verhuisbedrijf ken. Dankjewel mannen!

PS wat ook fijn is is dat je de verhuisdozen al eerder kunt ophalen en de dozen, welke nog in goede staat zijn, weer terug kunt brengen naar 't bedrijf en per doos een bedrag ontvangt.

De planning wellicht wat eerder verifiëren ipv de ochtend zelf.

Vriendelijke, nette medewerkers die zorgvuldig met de spullen omgaan en ze netjes vna A naar B brengen.

Tom Vogten

Super verhuizing. Snel, efficiënt, zorgvuldig, compleet. Toffe gasten. Boven verwachting.

Prijs/kwaliteit.

Stephanie

Super tevreden,aardige,nette,hartwerkende jongens.
Wij zijn een groot gezin,maar zonder al te veel stres in een dag over!

Geen,ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden

Ruim €2000 euro goedkoper dan offerte elders

Bianca

Wat een geweldige service, leuke mensen en gaan goed met je spullen om en zetten alles op de juiste plek. En omdat ze eerder klaar waren was de prijs lager! Top bedrijf zal het zeker aanraden!

Goed en net personeel en snelle reactie op de offerte aanvraag. Ga zo door!!

Dia Keijzer

Prima ervaring gehad met deze verhuizers.Ze belden van te voren om exacte aankomsttijd door te geven. Vriendelijke, nette mensen. Goede afspraken mee gemaakt die nagekomen zijn. Wij hoefden zelf... Prima ervaring gehad met deze verhuizers.Ze belden van te voren om exacte aankomsttijd door te geven. Vriendelijke, nette mensen. Goede afspraken mee gemaakt die nagekomen zijn. Wij hoefden zelf niets te doen. Ik raad dit verhuisbedrijf aan en wij zullen zeker weer bellen voor een volgende klus.

Geen.

Wat ik heel handig vond was de makkelijk manier van offerte aanvragen. Vlotte communicatie was ook erg prettig. Er werd zorgvuldig met onze spullen omgegaan.

Yolan Wim

Top top top!! Super verhuizers super service wij zijn blij!

Geen!!

Meedenkend, snel en niet duur!

Thank you very much! Very helpful and warm people. Great support and moving service! My special thanks to Gijs and Hugo.

Caroline

Goed en efficiënte verhuizer. Vooraf goed contact en hard werkende verhuizers!

Goede communicatie, zowel vooraf als ook prettige mensen tijdens verhuizing

Marjoleine

Super blij met de goede service!! Op korte termijn kon de verhuizing geregeld worden en is alles vlot en gezellig verlopen! Een aanrader!

Student movers heeft mij
Verhuisd .