Prijs/kwaliteit verhouding

Waardeloze ondernemer met veel addertjes onder het gras. Brutaal en geen fatsoen.
Zelfs de door ons aangeboden lunch wordt gewoon in tijd doorgerekend. Hij moet zich schamen! !

Bruggeman

Helaas moeten wij een zeer slechte ervaring melden. De uiteindelijke prijs welk ik ter plekke contant moest betalen, was hoger dan ik gewend ben van een (normaal)professioneel verhuisbedrijf. Helaas moeten wij een zeer slechte ervaring melden. De uiteindelijke prijs welk ik ter plekke contant moest betalen, was hoger dan ik gewend ben van een (normaal)professioneel verhuisbedrijf.
De suggestie welke gewekt wordt goedkoper uit te zijn is niet waargemaakt.
Daarnaast zijn er zaken beschadigt of kapot, welke niet gemeld zijn, waar ik dus later achter kwam, niet netjes.
Tevens vonden wij de eigenaar(die overigens geen student is, hij huurt deze in) erg onbehouwen in zijn houding en communicatie grof, de student was netjes.
Het is gewoon een verhuisbedrijf, die slim m.b.v. marketing en he tinhuren van werkstudenten de suggestie wekt een door studenten gerund bedrijf te zijn.

Als je professioneel wilt zijn, neem dan ook hulpmiddelen mee en gebruik niet de tafelpoten van mijn tafel als wig.

Was een nette student.

Martijn van Dijck

Ze zijn niet op komen dagen! Ongelovelijk dat dit bedrijf, met name Stephan Reatsen, mijn moeder van 80 + laten zitten met haar ingepakte spullen en gewoon niets meer laten horen, niet reageren op... Ze zijn niet op komen dagen! Ongelovelijk dat dit bedrijf, met name Stephan Reatsen, mijn moeder van 80 + laten zitten met haar ingepakte spullen en gewoon niets meer laten horen, niet reageren op berichten en voicemail. Mobiel je gewoon wegdrukken. Ik heb er geen woorden voor. Ik heb uiteindelijk een bus en aanhanger geregeld en met een goede vriend tot diep in de nacht haar spullen verhuisd! Schandalig!

ja kom opdagen

Babs

Zo'n 3 jaar geleden voor de eerste keer met Student Movers verhuisd en toen supertevreden en zelfs aan diverse mensen aangeraden. Dus deze keer opnieuw Student Movers ingeschakeld voor mijn... Zo'n 3 jaar geleden voor de eerste keer met Student Movers verhuisd en toen supertevreden en zelfs aan diverse mensen aangeraden. Dus deze keer opnieuw Student Movers ingeschakeld voor mijn verhuizing. Wat een deceptie. Het bedrijf is heel erg gegroeid en kan de vraag niet meer aan. Daardoor is er 0 communicatie. Als je mailt, belt, sms't, appt krijg je geen reactie, wordt je weggedrukt en niet teruggebeld. Supervervelend omdat je juist de een verhuisbedrijf inschakelt omdat je ontzorgt wil worden. Toen ik een offerte aanvroeg in september lukte het al 2 weken niet om ze te pakken te krijgen, toen ik Stephan, de eigenaar, eindelijk te pakken kreeg gaf hij aan in een reorganisatie te zitten en dat het vanaf dat moment beter zou gaan. Niet dus... halverwege oktober contact opgenomen met enkele vragen, maar geen reactie. Ik heb 3 weken lang dagelijks geprobeerd contact te zoeken, soms wel 3 keer per dag, maar kreeg geen enkele reactie en het was niet mogelijk een voicemail in te spreken. Ik verwacht dat op dat moment mijn nummer als "zeikwijf" in zijn telefoon stond. Ben zelfs een keer naar hun kantoor gereden bij mij om de hoek maar ook daar gaf niemand thuis. Toen ik Stephan eindelijk te pakken kreeg bagatelliseerde hij dat hij geen contact had opfenomen ondat de verhuizing nog zo ver weg was (2 weken voor verhuisdatum). Inmiddels geen tijd meer om een ander bedrijf in te schakelen, dus op hoop van zegen de verhuisdag afgewacht. Er zouden 3 jongens met verhuislift komen, uiteindelijk kwamen er 2 jongens zonder verhuislift die nog niet eerder zelfstandig verhuisd hadden. Dat kwam voor hen ook als een verrassing. En dan van 3 hoog met de trap naar beneden verhuizen met een paar loeizware logge spullen... Hugo en Douwe hebben supergoed hun best gedaan en ik was erg blij dat ze er waren. Maar Stephan bleek zelfs hun telefoontjes te negeren! Echt respectloos en het lijkt erop dat dit bedrijf aan zijn eigen succes ten onder dreigt te gaan. 2 sterren omdat Hugo en Douwe 5 sterren verdienen, maar de hele gang van zaken 0 sterren. Wil je een stressvrije verhuizing, kies dan op dit moment zeker niet voor Student Movers.

Bereikbaarheid verbeteren en behandel een klant zoals een klant behandeld wil worden!

Prima verhuisd, maar kreeg geen reactie op online offerte-aanvraag en moest vervolgens wel een aantal keer bellen om tot een afspraak te komen.
Heel geschikt voor kleine verhuizingen.

Bij uit elkaar halen van spullen goed onthouden hoe het weer in elkaar moet worden gezet. Dat kostte nu veel extra tijd.

Erg aardige jongens!

(Bewerkt)

Regrettably I did not use this company but sincerely wish I had. Through some confusion we had some dealings after the event, based on that alone I would recommend this service.

Els

Aanvankelijk liep het contact moeizaam omdat de contact persoon op vakantie was. Het tel.nr leidde naar hem.
Toen ik daarna contact had met Ivan liep alles verder op rolletjes .
Prettige...
Toen ik daarna contact had met Ivan liep alles verder op rolletjes .
Prettige mensen om mee samen te werken

In vakantie periode: zorg ervoor dat contact tel. nr je naar de juiste persoon leidt.
Plaats de info. omtrent verzekeringen ook op de website, dat scheelt vragen stellen.

Bereidheid tot meedenken met de klant
Vriendelijkheid
Voorzichtig met je spullen omgaan
Prettig om mee samen te werken

Okko Project

Aan te bevelen ook voor bedrijfsverhuizing!! Goed werk in de geschatte tijd.

Betere bereikbaarheid.

Nanda

Goede ervaring. Komt afspraken na. Levert wat afgesproken is, geen verassingen.
Prettige werksfeer, goed contact met klant overweegt en denkt mee.

Communicatie kan iets verbeterd met betrekking tot afhandeling aan telefoon en vrijblijvende afspraak thuis. Dit wordt per mail wel opgepakt.

Snelle reactie in mailverkeer wat betreft offertes en afhandeling van veranderingen.

Goed werk geleverd door 3 sterke jongemannen. Ze waren netjes op tijd, heel vriendelijk en beleefd. Gezellig mee gekletst tussen het harde werken door.

Neen