Prijs/kwaliteit verhouding

Workhouse

Alles goed gegaan, niets kapot of kwijt!!!

Neen

Alles goed

Petra Bezemer

Onze ervaring met het bedrijf is super goed.
Uiterst klant vriendelijk en ook een hele fijne samenwerking.

Geen tips alles verliep prima!

De prijs kwaliteit verhouding is super.
Sowieso vind ik het concept van zelf meehelpen en dan kosten kunnen besparen erg goed.
Het was een fijne verhuizing met aardige personen!! De prijs kwaliteit verhouding is super.
Het was een fijne verhuizing met aardige personen!!
Super fijn, bedankt!!

Een bedrijf dat prima kan worden ingezet voor kleinere en eenvoudige verhuizingen. Onze verhuizing bleek toch een maatje te groot en te ingewikkeld. Ook de extra uren boven op de offerte tellen... Een bedrijf dat prima kan worden ingezet voor kleinere en eenvoudige verhuizingen. Onze verhuizing bleek toch een maatje te groot en te ingewikkeld. Ook de extra uren boven op de offerte tellen stevig door en dan zijn de studenten niet veel goedkoper dan een professionele mondial verhuizer.

Claudia Pieters

Supergoede ervaring met deze keurige jongens.Werken snel,voorzichtig en goedkoop!

Merlinde Swiers

Harstikke goed. Aardige mensen ook en heel behulpzaam.

Suzy

Very good service! Nice guys, fast packing, professional work and low cost!

Verhuizing van appartement van mijn Oom van 3 kamers naar begeleidt wonen appartement met 2 kamers

Zeer tevreden, afrekening was op nacalculatie en die kwam lager uit, heel fijn, echter had ik niet zo meer op mijn netvlies, dat het op nacalculatie zou gaan.
Pin automaat is echt handiger

Heel flexibel met last minute verhuis verzoek. Snel en keurig gedaan. Zeer goede kwaliteit prijs verhouding

Ellen

Prima prijs kwaliteit verhouding. Jongens werken hard.

Er kan wat beter gelet worden op de locatie waar de dozen heen moeten. Afmeting van de dozen zijn net wat te klein waardoor ordners er niet baast elkaar in kunnen. Bij Ikea dozen bijvoorbeeld wel.

Sterke kwaliteit dozen. Snelheid van werken prima. Prettige communicatie.

Snelle en efficiënte verhuizing

Een van de verhuizers was erg onervaren

Prijs kwaliteit verhouding