Prijs/kwaliteit verhouding

Brenda

Spontane aardige gasten ,gingen zorgvuldig en voorzichtig met m’n spullen om. Met gemak ook mijn piano verhuisd en alle spullen op hun plek zonder te veel aanwijzingen. Ook fijn dat ze mijn meubels... Spontane aardige gasten ,gingen zorgvuldig en voorzichtig met m’n spullen om. Met gemak ook mijn piano verhuisd en alle spullen op hun plek zonder te veel aanwijzingen. Ook fijn dat ze mijn meubels konden monteren. Ik was super snel verhuisd en had daardoor tijd om direct dozen uit te pakken

Een goede service en er is erg hard en snel gewerkt!

De verhuizing ging erg snel waardoor we goedkoper uit waren dan vooraf berekend

Top! Aanrader!

Mirjam v Dijk

Super leuke mannen, erg vakkundig en goed op elkaar ingesteld.
De verhuizing is erg goed verlopen.
Een echte aanrader

Geen tips/verbeterpunten

Ga zo door met wat jullie doen TOP

Goed bedrijf wat snel offertes uitbrengt en goed en snel verhuist

Sander

Prima, afspraken zijn goed nagekomen en verhuizing liep goed. Alleen bleek de verhuiswagen (de grootste die er is) toch te klein om alles mee te nemen en had er eigenlijk nog een aanhanger bij... Prima, afspraken zijn goed nagekomen en verhuizing liep goed. Alleen bleek de verhuiswagen (de grootste die er is) toch te klein om alles mee te nemen en had er eigenlijk nog een aanhanger bij gemoeten.

Sommige dozen zijn echt aan vervanging toe, ik kwam wat tape tekort en de etiketten zijn erg klein.

Ondanks dat het studenten zijn en dus geen professionals doen ze hun werk goed en is alles onbeschadigd aangekomen (op een enkel krasje na). Een goede prijs/kwaliteit verhouding dus.

Ik ben heel tevreden!

Nee.

Bijzonder sympathieke mannen. Efficiënt, effectief, gingen zorgvuldig en voorzichtig met mijn spullen om, snel en daardoor goedkoop.
Ik ben heel tevreden. Hartelijk dank!

Juulke

Zeer snelle verhuizing! Top uitgevoerd