Prijs/kwaliteit verhouding

VVV Uden

Wij zijn zeer tevreden!

Ik heb verder geen verbeterpunten.

Prijs/kwaliteit verhouding!

Hein Wagener

Heel simpel: dit is de oplossing voor alle verhuizingen. Zoek naar studentmovers, vertel wat je wensen zijn, vraag om de offerte en laat het met een gerust hart gebeuren!!

Punctualiteit, uitvoering en afhandeling zijn prima

Heel goed. Heb andere al aangeraden om jullie te gebruiken

Nvt

Snel an vrindelijk

Tamara

Hele goeie ervaring

Hele leuke jongens die hard werken en van aanpakken weten!

Aanloop (boeken) was wat lastig ivm de feestdagen (Kerst en zo), maar voor de rest helemaal goed. Verhuizers waren op tijd, werkten hard, pakten goed en voorzichtig in, en de inschatting van de tijd... Aanloop (boeken) was wat lastig ivm de feestdagen (Kerst en zo), maar voor de rest helemaal goed. Verhuizers waren op tijd, werkten hard, pakten goed en voorzichtig in, en de inschatting van de tijd was prima.

Als de belofte van snel reageren niet nagekomen kan worden vanwege vakantie e.d., vermeld dat dan even op de site. Verwachtingmanagement naar de klant is belangrijk. Verder prima!

De verhuizers zijn beleefd, voorzichtig en communicatief. En ze werken flink door.

Annmelding, verhuizing zijn naar wens verlopen. Vriendelijke benadering. Hard gewerkt!

Graag 1 merk doos. Was nu verzameling van 4 soorten.

Er is netjes, hard en voortvarend gewerkt

E. Bazelmans

Gewoon prima. Vriendelijke jongens die van aanpakken weten.

Misschien zou een bevestiging even voor de verhuisdag fijn zijn, omdat de afspraak al een hele tijd ervoor is gemaakt.

Het deskundig gebruik van de hijskraan/lift, die alles naar de etage tilde, waar het naar binnen werd gepakt.

Robbert Jansen

Top verhuisbedrijf , snel voordelig en prettig in omgang. Verhuizers hebben duidelijk verstand van zaken en dachten goed mee op de dag van e verhuizing. Kortom een dag waar ik tegen op zat te kijken... Top verhuisbedrijf , snel voordelig en prettig in omgang. Verhuizers hebben duidelijk verstand van zaken en dachten goed mee op de dag van e verhuizing. Kortom een dag waar ik tegen op zat te kijken is helemaal top en zorgeloos verlopen. Hartelijk dank: Stephan Raetsen StudentMovers !

Alles tot in de puntjes goed geregeld !

Snelle afhandeling en ze werken goed door.

nee

Zeer positief

Ik had zelf al veel verhuisd en kreeg door de nacalculatie veel korting.