Prijs/kwaliteit verhouding

Prima verhuizers . Werken hard weinig pauze. Springen goed om met spullen

Kom met genoegmensen

Linda

Gisteren verhuizing gedaan, omdat het maandag i.v.m. het slechte weer niet doorging. De communicatie met de jongens verliep uitstekend! Ze waren keurig op tijd en ze werkten snel.
Dank je wel!

Vriendelijke jongens, weten van aanpakken en denken mee.
Top!

Trineke

Prettige verhuizing mede dankzij de Student Movers. Ze denken mee, deskundig advies, werken hard mee en zijn heel vriendelijk

Het ophalen en brengen van de verhuisdozen is alleen mogelijk op dinsdag aan het eind van de middag in de spits.
Het heeft mij 2 uur gekost (dit kon in een half uur). Graag nog een andere...
Het heeft mij 2 uur gekost (dit kon in een half uur). Graag nog een andere mogelijkheid, zoals 's avonds.

Positieve houding
Netjes gemeld dat ze een kwartier later waren door de vorst
Goed meedenkend

Martje Stoop

Goede ervaring. Zeer bereid om mee te denken, harde werkers. Zeer positief.

Denken in oplossingen i.p.v wat NIET kan.

De verhuizing is goed bevallen met capabele mensen

De klant beter informeren als de verhuizing later start als het bij de vorige verhuizing uitloopt.

Kemps

(Bewerkt)

Ik heb helaas geen goed ervaring gehad

Prijs kwaliteit was in mijn geval bizar slecht. 2 jongens wisten niet hoe een lift te plaatsen, deden er een uur over. Dan wisten ze niet hoe een kast naar beneden te krijgen koste een half uur.... Prijs kwaliteit was in mijn geval bizar slecht. 2 jongens wisten niet hoe een lift te plaatsen, deden er een uur over. Dan wisten ze niet hoe een kast naar beneden te krijgen koste een half uur. Eettafel lukte ze niet wilden ze via de trap, moest dan uit elkaar worden gehaald weer een 1/2 uur.
Bij de factuur werd er uiteindelijk EUR 45.00 afgedaan terwijl het me meer dan een uur extra heeft gekost. Belachelijk!
Nav mijn review werd ik op 04/12 teruggebeld omdat ze hadden gelezen wat ik had geschreven en mijn verhaal wilde horen. Nadat ik het bovenstaande had verteld werd er 1 1/2 uur in totaal afgetrokken, waardoor uiteindelijk de daadwerkelijke tijd werd berekend. Ik heb dit zeer op prijs gesteld en er zijn dus bedrijven welke reviews wel degelijk serieus nemen.

De jongens waren vriendelijk en konden er niets aan doen dat ze in werden gezet terwijl er niet genoeg verstand was.

Ik ben enorm tevreden over de verhuizing verzorgd door Student Movers. Ik zou dit een ieder aanraden. Vriendelijk, flexibel, snel! Top ervaring!

Flexibel, prijs/kwaliteit

Ik ben erg tevreden over Student Movers, Alles is zonder problemen verplaatst en aardige jongens! Vooraf ook goede communicatie.

Telefonisch extra informatie gekregen, snel geregeld, goede snelle verhuizing, scherpe prijs.

Website kan duidelijker, maar telefonisch verduidelijking gekregen wat prima was. Het zou wel fijn zijn om een betere inschatting van de tijd/prijs te krijgen van tevoren ipv alleen het worst case... Website kan duidelijker, maar telefonisch verduidelijking gekregen wat prima was. Het zou wel fijn zijn om een betere inschatting van de tijd/prijs te krijgen van tevoren ipv alleen het worst case scenario.

Goede prijs, de verhuizers werkten door, en je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren.

Vakkundig advies bij opstellen offerte. Vriendelijke hardwerkende jongens.

Op de website moeilijk zoeken naar prijsindicatie

Zie hierboven