Prijs/kwaliteit verhouding

mevr Beekmans

Superbedrijf en betaalbaar!

Zo doorgaan!!

Direct reactie, enorm betaalbaar. Concurrent van hun vroeg het dubbele, vraag me dan toch echt af waarvoor. 2 Leuke knullen die kwamen verhuizen en alles netjes van A naar B gebracht. Aanrader!!!!

Veel beschadigd zoals bank, hier wel een vergoeding voor ontvangen dat was ok geregeld, alleen daarna nog wat beschadigingen gevonden. Ook een offerte aangevraagd en bevestigd daarna op het moment... Veel beschadigd zoals bank, hier wel een vergoeding voor ontvangen dat was ok geregeld, alleen daarna nog wat beschadigingen gevonden. Ook een offerte aangevraagd en bevestigd daarna op het moment van verhuizen werd er gezegd dat ze het niet haalde in de tijd en dat ze zouden stoppen,op dat moment maar mee ingestemd dat ik voor meer tijd zou betalen en dat de verhuizing toch verder ging, terwijl de tijd door jullie zelf ingeschaald was.

Meer voorzichtigheid met de meubels en de woning. En een betere inschaling van de tijd.

Vriendelijk

Fam. Spooren

Het eerste contact met Student Movers ging wat rommelig. De techniek liet ons in de steek. Uiteindelijk wel afspraken kunnen maken. De dag van verhuizen waren ze met 3 man sterk op tijd aanwezig. We... Het eerste contact met Student Movers ging wat rommelig. De techniek liet ons in de steek. Uiteindelijk wel afspraken kunnen maken. De dag van verhuizen waren ze met 3 man sterk op tijd aanwezig. We hebben zelf voor afbreken en inpakken gekozen. Dat maakte ook dat de mannen meteen voortvarend te werk konden gaan met het inladen van de bus. Dit werd zeer kundig gedaan, waarbij alle delen met dekens beschermd worden. Ze gingen zelfs 'beyond expectations' ivm het verplaatsen van een loopband. We zijn de heren dan ook zeer dankbaar voor hun harde werk en inzet. En de prijs. Die is zeer scherp. Afhankelijk van wat er moet gebeuren en schatting van tijden word een calculatie afgegeven. De uiteindelijk kosten worden opgemaakt aan het einde van de verhuizing. Dit is wel iets om goed rekening mee te houden.

De techniek laat in sommige gevallen een steekje vallen. Dit zou beter moeten kunnen. Ook telefonisch is het af en toe wat lastig. Telefonisch nemen ze vrij snel contact op als ze een belletje... De techniek laat in sommige gevallen een steekje vallen. Dit zou beter moeten kunnen. Ook telefonisch is het af en toe wat lastig. Telefonisch nemen ze vrij snel contact op als ze een belletje gemist hebben. Tevens zou men moeten kijken naar de mogelijkheid om te kunnen pinnen. Dit maakt eea toch wat veiliger.

De service. Er word hard gewerkt. Ze zijn vriendelijk en netjes. De prijs is goed.

Romijn

Afspraak nagekomen , prima

beetje meer oppassen met verhuizen op spullen. Ik heb zelf meegedragen en kijk dan toch net iets beter uit.

Frank van Geirt

In 1 woord, geweldig.

I contacted the company this past Monday for a quote. One of their representatives responded same day asking for more details which I sent that night. I sent a follow-up email on Thursday since I... I contacted the company this past Monday for a quote. One of their representatives responded same day asking for more details which I sent that night. I sent a follow-up email on Thursday since I had not received a quote. Then I called them on Friday, but I was only able to leave a message. It is now Saturday and I still have not received a response or quote!

Don't ignore customers, respond to their queries.

None that I have experienced!

Clienten mee verhuizen.

Prettige communicatie

Prima, alles liep op rolletjes

nee

klantvriendelijke en klantrerichte harde werkers

Nvt

De prijzen op de site actueel hebben.

nvt

Niels

Duidelijke informatie vooraf.
De verhuizers hebben de klus uitstekend geklaard. Ze waren stipt op tijd en hebben in een hoog tempo de verhuiswagen in- en uitgeladen.