Prijs/kwaliteit verhouding

Sylvia van Rooij

Heel kundig en snel verhuist ook vriendelijk en behulpzaam

Zie boven

Te zien in deze vlog :) https://youtu.be/2lVjIag7vGk

Communicatie in de aanloop.

Medewerkers en tarief.

Annemiek van Goch

Niets dan lof voor StudentMovers! Door een akelige vechtscheiding én een dubbele longontsteking op de dag van de verhuizing heb ik niet alles even handig in kunnen pakken. Verhuizers Frank & Nando... Niets dan lof voor StudentMovers! Door een akelige vechtscheiding én een dubbele longontsteking op de dag van de verhuizing heb ik niet alles even handig in kunnen pakken. Verhuizers Frank & Nando was niets teveel. Ze hebben keihard en lang en super netjes gewerkt en daarnaast hebben ze mij met hun humor en hartelijkheid door een voor mij zeer zware en emotionele dag gesleept. Dat hebben ze zelfs zó goed gedaan dat ze een voor mij dramatische dag om hebben weten te bouwen tot een weliswaar zware, maar wel gezellige dag, waarbij er veel werd gelachen. Ik ga jullie dan ook overal aanbevelen. Echt top!

Ja: Blijf vooral zo doorgaan :-)

Heel veel: Supersnelle reacties, heldere offerte, zeer klantvriendelijk, beschaafd, menselijk, betrouwbaar. En er is helemaal niets beschadigd, ondanks het feit dat ik zeer kwetsbare dingen zeer... Heel veel: Supersnelle reacties, heldere offerte, zeer klantvriendelijk, beschaafd, menselijk, betrouwbaar. En er is helemaal niets beschadigd, ondanks het feit dat ik zeer kwetsbare dingen zeer onhandig had ingepakt.

Vlotte reactie en klus kon snel ingepland worden. Er waren toch twee ipv een rit nodig om alles over te huizen en dit was geen probleem, zeer flexibel.

peter

Prima service! verhuizers hebben alles meegekregen in 1 wagen! zelfs de wasmachine geinstalleerd!

geweldige service! verhuizers denken echt met je mee en hebben alles meegenomen!

Goed, duidelijke communicatie en werken efficiënt.

Leuke nette jongens die de handen uit de mouwen steken. We hebben zeer prettig met jullie samengewerkt

het contant betalen is niet handig

Afspraken goed nagekomen, accuraat, makkelijk in de omgang

Peter van Hoorn

Zeer positief.

Geen.

Strakke organisatie.

Dave van der Heijden

Mijn zware archiefkast moest naar de 1e verdieping maar kon niet via de trap. Dus dmv verhuislift door het raam. Even bellen, meteen prijs duidelijk en afspraak gemaakt. Keurig op tijd en in een... Mijn zware archiefkast moest naar de 1e verdieping maar kon niet via de trap. Dus dmv verhuislift door het raam. Even bellen, meteen prijs duidelijk en afspraak gemaakt. Keurig op tijd en in een uurtje stond de kast op zijn plek.

Iets fysieks achterlaten, zoals brochure/kaartje/sticker

Snel geregeld en niet duur!

Maarten

Mijn verhuizing is zeer vakkundig uitgevoerd tegen een zeer scherp tarief. Kan het zeker aanbevelen.