Prijs/kwaliteit verhouding

Soepel verlopen; rustige uitstraling.

Super.

Zeer klantvriendeliljk

Net als de vorige keer een fijne samenwerking

Snelle en flexibele verhuizers

Henk de Haas

Goed en snel

Ga zo door!

Zeer punctueel en behulpzaam

Alles keurig verhuisd en in elkaar gezet. Ruim voldoende dozen. Zeer flexibele verhuisploeg. voorlopig verhuis ik niet meer :-) maar volgende keerklop ik zeker weer bij jullie aan! Topwerk!

Theo Sanders

Er goede ervaring. snelle afwikkeling .

ik heb geen verbeterpunten of tips

erg prettige communicatie en snelle terug koppeling

rr van beek

Goed geholpen
vriendelijk
goedkoop

vriendelijk

Ellen Schilstra

Heel fijn samen gewerkt met StudentMovers. Prettige mensen, zowel aan de telefoon als de daadwerkelijke verhuizers. Ze waren sneller klaar met hun vorige klus, in overleg eerder gekomen, alles was... Heel fijn samen gewerkt met StudentMovers. Prettige mensen, zowel aan de telefoon als de daadwerkelijke verhuizers. Ze waren sneller klaar met hun vorige klus, in overleg eerder gekomen, alles was nog niet ingepakt, maar het ging allemaal relaxed. Professioneel, harde werkers, het was heet (voor ons allemaal natuurlijk), maar het ging gewoon gestaag door. Zeer tevreden, heb ook al op FB een positief bericht geplaatst.

Voorrijkosten zijn relatief duur. Ik zou vanuit Tilburg, studentenstad (!) een vrachtwagen met verhuizers laten rijden. Zowel voor de klanten als de werknemers zit je goed in Tilburg.

Professioneel, denken mee, weten van aanpakken, vriendelijk, sympathiek, gewoon een goed bedrijf!

Heb op korte termijn iets laten vervoeren door hun, ging allemaal soepel en snel.

nee

kreeg bevestigingmail dat ze onderweg waren naar mij, was prettig. ook flexibel, op korte termijn kon er nog iets vervoerd worden, en aardige jongens.