Prijs/kwaliteit verhouding

Felix

Was een heel goede verhuising

kom langs de huis om een ongeveer indruk te krijgen van de hoeveelheid, an stelle von de 'online calculator'

vervoellt mijne verwarchtingen

Snel, schoon, beleefd en efficiënt.

Niels Koers

Goede service.

Duurde lang voordat ik contact kreeg met Studentmovers.

Alleen maar lof voor Sander en Nando. Een heel sterk team en vakbekwaam

Snelle reactie en prima verhuizers die voorzichtig zijn maar zeker van aanpakken weten!

nee, top klus gedaan

snelle reactie en prima verhuizers die voorzichtig zijn maar zeker van aanpakken weten!

Verbakel

Uitstekeend. Hebben hun werken heel goed gedaan binnen aanzienlijke tijd en uiteindelijk met een persoon minder dan aanvankelijke gepland (wat ook makkelijk bleek te kunnen) wat mij ook nog kosten... Uitstekeend. Hebben hun werken heel goed gedaan binnen aanzienlijke tijd en uiteindelijk met een persoon minder dan aanvankelijke gepland (wat ook makkelijk bleek te kunnen) wat mij ook nog kosten heeft bespaard. Zeer vriendelijk beleefd en meedenkend personeel. Een aanrader!

Prijs/kwaliteit
Klantgerichtheid

Neen

Neen

H.J.T.Scholte

Zeer goed. De mensen zijn toegankelijk, uiterst behulpzaam, efficiënt en flexibel.

Meer duidelijkheid over aansprakelijkheid

Laagdrempelig, flexibiliteit, sociale vaardigheden en behulpzaam

Roderik Hilckmann

Helemaal super. Netjes, vakkundige, behulpzaam en gezellig. Dikke aanrader dus.

Echte verhuisdozen

Opbouwen en afbreken van meubilair

Mark Kieft

Ronduit super. Zo wordt verhuizen een feestje.

N. van Boom

Ik ben heel tevreden! We werden geholpen door twee vriendelijke maar harde werkers. De verhuizing ging sneller dan verwacht, ondanks een paar lastige obstakels. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij... Ik ben heel tevreden! We werden geholpen door twee vriendelijke maar harde werkers. De verhuizing ging sneller dan verwacht, ondanks een paar lastige obstakels. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Snel, scherpe prijzen en fijne mensen.