Prijs/kwaliteit verhouding

Ontzettend goede ervaring. Fijne verhuizers die het werk snel, efficiënt en goed deden

Vriendelijke, ervaren en slimme verhuizers die goed konden inschatten hoe ze de klus aan moesten pakken

Persoonlijk contact voor de verhuisdatum is erg moeilijk.
Verhuizing is prima verlopen.
De verhuisploeg heeft zich erg netjes en correct opgesteld.

Prijs

Super great!!

heel veel geduld tijdens verhuizing en alles

Goed. Duidelijk, betrouwbaar, kwaliteit

Helderheid over wat te verwachten, zowel bij het maken van de afspraken als tijdens de verhuizing

Schalken duurswoudelaan tilburg

In een woord super!
Goede, duidelijke en snel mailverkeerd...aan telefoon ook geduldig en duidelijke uitleg.
Denken mee in je aanpak en wat je nodig hebt.
Vakbekwame mannen die...
In een woord super!
Denken mee in je aanpak en wat je nodig hebt.
Vakbekwame mannen die zorgvuldig, netjes en snel te werk gaan en erg beleefd en aardig zijn.
Onze verhuisklus was uur eerder klaar dan begroot en dit uur werd keurig van de, al zeer voordelige, prijs gecrediteerd!
Indien wij nig eens verhuizen nemen we zeker student mo ers weer en bevelen het ook graag aan...toppertjes!

Netjes, duidelijk, beleefd, vakbekwaam, adviserend, meedenkend, snel, zorgvuldig.
Gewoon vakmannen...NIET zomaar studenten, maar super mannen!
Thanks!!!

Zeer goede en snelle verhuisservice

Deskundig, persoonlijk en betaalbaar

Weijden

Verhuizing van Chaam naar Schijndel juli 2016.
Door een nekhernia operatie mocht ik zelf niet tillen.
Via internet ben ik bij student movers uit gekomen.
Meteen duidelijk contact...
Verhuizing van Chaam naar Schijndel juli 2016.
Door een nekhernia operatie mocht ik zelf niet tillen.
Via internet ben ik bij student movers uit gekomen.
Meteen duidelijk contact en snel en het was snel geregeld.
Tevens het huren van 50 verhuisdozen was geen probleem.

Op de verhuisdag zelf waren de 2 jongens snel en efficient (ben hun namen vergeten).

Efficient.
Fijne samenwerking

Serge van Bergen

Voor een zeer goede verhuizing van mijn boedel binnen Geldrop

twee zeer sympathieke verhuizers
De prijs die de helft was van wat erkende verhuizers vroegen

Martin Remie

Zeer goed. Communicatie prima verlopen van tevoren, verhuisdag zelf ook uitstekend.

Verhuizing snel en zorgvuldig, tegen een competitieve prijs

Ruim 3 maanden verhuisd doormiddel van StudentMovers. Het was een ingewikkelde verhuizing omdat het een ruil was en de mensen waar we mee ruilde niet zo goed voorbereid waren (als wij). Ondanks... Ruim 3 maanden verhuisd doormiddel van StudentMovers. Het was een ingewikkelde verhuizing omdat het een ruil was en de mensen waar we mee ruilde niet zo goed voorbereid waren (als wij). Ondanks alles goed mee gedacht en gewerkt. Bij de volgende verhuizing naar onze definitieve woning, maar we zeker weer gebruik van Student Movers.

Meedenkend, hardwerkend.