Prijs/kwaliteit verhouding

AnneW49

Prima geregeld

Van de aanvraag van de verhuizing, de voorbereiding vanuit het bedrijf, de verhuizing zelf door 2 bijzonder vriendelijke en hard werkende studenten tot de betaling op basis van daadwerkelijk... Van de aanvraag van de verhuizing, de voorbereiding vanuit het bedrijf, de verhuizing zelf door 2 bijzonder vriendelijke en hard werkende studenten tot de betaling op basis van daadwerkelijk afgenomen uren heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan.

GREAT MOVING!

We asked student movers to help us during our moving and it was a great experience. They were great profesional, overcame some difficulties with brilliant ideas. Overall it was a great service.

Jan Stuyt

Keurige studenten die flink sjouwen

Twee dagen van tevoren toch een verhuisbedrijf kunnen regelen: Student Movers. Intelligente jongens die goed meedenken en niet te beroerd zijn om wat langer door te werken als de klus wat groter... Twee dagen van tevoren toch een verhuisbedrijf kunnen regelen: Student Movers. Intelligente jongens die goed meedenken en niet te beroerd zijn om wat langer door te werken als de klus wat groter blijkt te zijn dan gedacht. Ze zijn niet duur, dus een flinke fooi was wel op zijn plaats. Oke jongens!

Prima service

De offerte was in eerste instantie niet helemaal duidelijk maar uiteindelijk prima service voor dat bedrag.

Remy Vermeer

Aanrader

Goede ervaring, twee keer mee gewerkt. Eerste keer was wel beter, toen was Stephan er zelf bij. Alles werd toen beter ingepakt. Nu moesten wij de instructies geven in plaats van dat de verhuizers... Goede ervaring, twee keer mee gewerkt. Eerste keer was wel beter, toen was Stephan er zelf bij. Alles werd toen beter ingepakt. Nu moesten wij de instructies geven in plaats van dat de verhuizers zelf initiatief toonden.

J. de Bruin

Goede service voor een voordelige prijs

De verhuizing is verlopen zonder problemen en naar wens. De verhuizing ging sneller dan gepland (van vier hoog) en dit was prettig aangezien de betaling vindt plaats op basis van de gewerkte uren.

w.ciliacus

(Bewerkt)

Verhuizing

IK had student movers ingeschakeld omdat ik zelf met mijn 63 jaar niet alles meer goed kan tillen. Ik (lees wij) zijn tot nu 10 keer verhuisd en altijd had ik het zelf gedaan. Wij hadden afgesproken... IK had student movers ingeschakeld omdat ik zelf met mijn 63 jaar niet alles meer goed kan tillen. Ik (lees wij) zijn tot nu 10 keer verhuisd en altijd had ik het zelf gedaan. Wij hadden afgesproken dat de verhuizers al de zware spullen zouden doen. Ondanks hun goede wil misten ze wel een beetje inzicht en ervaring. Veel spullen heb ik zelf samen met een vriend ingeladen en uitgeladen. Voor diversen meubelstukken hebben wij advies gegeven hoe die te verhuizen want wat stonden ze af en toe te klungelen. Gelukkig namen ze het advies aan en later bedankten ze ons er voor.

Wiel

Prima verhuizers

Goed werk en aardige mensen

Erg goed gedaan!

Ik was zeer tevreden met de twee studenten die me 4 uur lang geholpen hebben met de verhuizing.
Het waren harde werkers en heel vriendelijk. Hartelijk dank

Jeroen

Top!

Hele goede ervaringen met student movers. Wij hadden student movers ingehuurd voor het leeghalen van ons appartement (3 hoog zonder lift). Deze mannen weten van aanpakken en gaan voorzichtig om met... Hele goede ervaringen met student movers. Wij hadden student movers ingehuurd voor het leeghalen van ons appartement (3 hoog zonder lift). Deze mannen weten van aanpakken en gaan voorzichtig om met je spullen. Binnen enkele uren hadden ze een grote hoeveelheid meubels in de verhuisbus staan, ze weten deze daarnaast uiterst efficiënt in te laden.
Het is ons zo goed bevallen dat we ze bij de inhuizing op ons nieuwe adres nog eens gevraagd hebben om te helpen.