Koekwhouse Bierbrouwerij

Alles is altijd in perfecte staat geleverd

mooie afwerkinh

Linda

Makkelijk, goedkoop en mooi resultaat. Ik ben tevreden met het a4 notebook.

Foto's zijn mooi verwerkt.

Dennis

Mooi resultaat en goede service

Goede service

Agnes

Helemaal super

bij vragen helpen ze je met alles netjes. vriendelijke mensen.
En het eindproduct mag er zeker wezen. Mijn man is super blij met zijn verjaardagsboek 50 jaar.

Handels Onderneming Frans

Super tevreden!

Communicatie

Bram

Top kwaliteit van drukwerk, zeer tevreden! Levering was ook zoals aangegeven op de site. Ben heel blij met het resultaat.

Top kwaliteit, was beter dan dat ik me voorgesteld had

Jose

Top

Kwaliteit van eerste bestelling was niet best, na mail contact zonder gedoe een nieuwe versie opgestuurd gekregen!

Bianca Weggemans

Goede service, en goed geholpen via de chat mbt het inlezen van bestanden.

Goede service, mooi product

Patrick

Gebeld dat ik de viltjes snel nodig zou hebben, extra betaald en de levering was erg snel! Ook gekozen voor een duurdere variant zodat de resolutie beter zou zijn maar helaas is de resolutie heel... Gebeld dat ik de viltjes snel nodig zou hebben, extra betaald en de levering was erg snel! Ook gekozen voor een duurdere variant zodat de resolutie beter zou zijn maar helaas is de resolutie heel erg slecht!!

Snelheid (tegen betaling)

Reactie Studentendrukwerk:

Goedemiddag,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Wat jammer dat de order daarin tegenvalt. We kijken graag even mee.
Via het bij ons bekende mail adres stuur ik...
Goedemiddag,
Via het bij ons bekende mail adres stuur ik een mailtje om dit samen op te lossen.
Fijne zondag!

Rob